A55 mi S21 FE mi iPhone 11 mi?

Farkındayım bende şu an 11 kullanıyorum fakat stabil çalışma konusunda her zaman en iyisidir benim gözümde şu an 2019 model Android herhangi bir telefonla yan yana getirilse iPhone 11 tokatlar.
Biz burada 2019 model cihazlardan bahsetmiyoruz. Bende de 2019 model bir cihaz var ama 2020'nin başında aldım. Bir kaç yıl öncesine kadar alınabilir evet ama 2025 yılındayız. 6 yıl geçmiş.

A55, S21 FE 2. nesil ikileminde bende kaldım ve 2 ay önce özellikle kalite farkından dolayı S21FE almayı tercih ettim (Kardeşime). Hala da aynı fikirdeyim.

S21FE nin tek düşündüren kısmı android 15 te kalacak olmasıydı. Mucize gibi bir ihtimalle 16 alabilir ama pek sanmıyorum.

EK: Benim kullandığım telefon android 10, bozulana kadar da kullanmaya devam ederim. Çok memnunum.

Yakında telefon alacağım, A55, S21 FE 2. nesil ve 2. el iPhone 11 arasında kararsız kaldım. Genshin Impact, Rocket League, eFootball oynarım. iPhone 11 ile diğer iki telefon arasında fark var mıdır? Çünkü Google Drive ve genel olarak Google hesabını çok kullanan biriyim ve devasa bir fark yoksa iPhone 11i eleyebilirim.
S21 FE bir kaç yıl daha net götürür. 2021'de çıkmış çokta yeni sayılmaz ama güncel sürümleri önemsemiyorsan alınabilir hala.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı