A55 uzun kullanımda nasıldır?

Optimizasyon sıkıntısı var diyenler var ne diyorsun bu duruma?
O civarlardaki samsunglar misal S22 ve S23 fe den öneri veriyim en çok bunlar öneriliyorlar, batarya su gibi gidiyor ve ısınma problemleri var. A55 den iyiler fakat bu konularda sınıfta kalıyorlar. Onları alacağıma A55 alırım. Seni takmıyorsa onları alabilirsin.

O civarlardaki Samsung'lar misal S22 ve S23 feden öneri vereyim en çok bunlar öneriliyorlar, batarya su gibi gidiyor ve ısınma problemleri var. A55'ten iyiler fakat bu konularda sınıfta kalıyorlar. Onları alacağıma A55 alırım. Seni takmıyorsa onları alabilirsin.

Yok ben öyle sürekli ısınan ve bataryası biten telefon istemiyorum, aslında kıyaslama yapmak istememiştim sadece gerçekten optimizasyon problemi var mı bunu bilmek istedim. Senin telefonun A55 mi?

Yok ben öyle sürekli ısınan ve bataryası biten telefon istemiyorum, aslında kıyaslama yapmak istememiştim sadece gerçekten optimizasyon problemi var mı bunu bilmek istedim. Senin telefonun A55 mi?

Optimizasyonu tabii ki S serisine kıyasla geride ama hem One UI 7 ile bayağı düzelecek hem de öyle Xiaomi tarzında bir optimizasyon sorunu değil. Animasyonların teklemesi falan gibi. Anlaman için ancak çok akıcı yazılıma sahip bir markanın telefonundan geçmen lazım(iPhone, Honor, Huawei, OnePlus, Oppo, Nothing gibi markalar ya da Samsung S serisi bir cihaz)

Arkadaşlar almayı düşünüyorum ama emin değilim. Eğer kullanan arkadaşlar varsa beni aydınlatabilir mi?

Selam bende şu an bu telefondan yazıyorum. Ve bu telefonu yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum.
Şarjı bayağı hızlı ve bayağı uzun gidiyor diğer telefonlara göre. Gün içinde yüzde 30 bile yetiyordu bana. Ama senin kullanımına bağlı değişebilir. Kamerası da gayet güzel ama ben pek kullanmadığım için pek bir şey diyemem. Performans konusunda ise kötü diyebilirim. Oyun oynamiyacak aksan sorun olmaz ama çoğu oyun geç açılıyor ve 30 FPS civarı oynatiyor. Nadiren oyundan atabiliyor.
Ama yinede brawl stars gibi oyunlari oynarsın rahat.

Sorun varsa sor lütfen.

Arkadaşlar almayı düşünüyorum ama emin değilim. Eğer kullanan arkadaşlar varsa beni aydınlatabilir mi?
Ortalama 5 sene. Pili cok iyi gidiyor oncelikle onu soyleyebilirim, oyun performansi hakkinda deneyimim olmadi ama standart oyunlarda uzmeyecegini dusunuyorum.

Selam bende şu an bu telefondan yazıyorum. Ve bu telefonu yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum.
Şarjı bayağı hızlı ve bayağı uzun gidiyor diğer telefonlara göre. Gün içinde yüzde 30 bile yetiyordu bana. Ama senin kullanımına bağlı değişebilir. Kamerası da gayet güzel ama ben pek kullanmadığım için pek bir şey diyemem. Performans konusunda ise kötü diyebilirim. Oyun oynamiyacak aksan sorun olmaz ama çoğu oyun geç açılıyor ve 30 FPS civarı oynatiyor. Nadiren oyundan atabiliyor.
Ama yinede brawl stars gibi oyunlari oynarsın rahat.

Sorun varsa sor lütfen.
Anlamadim hocam, 3-4 senedir a55 nasil kullaniyorsunuz?

Son düzenleme:
Ortalama 5 sene. Pili cok iyi gidiyor oncelikle onu soyleyebilirim, oyun performansi hakkinda deneyimim olmadi ama standart oyunlarda uzmeyecegini dusunuyorum.

Anlamadim hocam, 3-4 senedir A55 nasıl kullaniyorsunuz?

Hocam 3 senedir kullanıyorum. Hatta bu telefon ile yazıyorum şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı