A6+ vs S7 Edge

Schwindlerch

Kilopat
Katılım
17 Haziran 2018
Mesajlar
421
Çözümler
2
Bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Veya bu fiyatlarda önerdiğiniz bir telefon var mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S7 arka kamera, donanim ve performans olarak çok daha üstün bir model. A6 Plus giriş seviyesinin üstü bir donanıma sahip ve fiyat performans olarakta rezil bir model. Bu iki model birbirinin rakibi bile olamaz, her türlü S7 Edge.
 
S7 Edge de artık güncelleme almayacak olması ve de artık yeni telefonlarda da tuşların kaldırılması da S7 Edge'i eski yapıyor. Dolayısıyla almakta da tereddütteyim. Daha güncel bir tavsiyeniz var mı bu fiyatlarda ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nokia 8 HTC U11 XZ1 Zenfone 5 ve Note FE gayet iyi cihazlar. A6+'ı S7 Edge ile kıyaslamayın. S7'ye hakeret olur.
 
İthalatçı garantili olarak Xiamio modellerine bakabilirsin bazı modellerde resmi Xiamio garantili ve KVK garantili olarak satılan modellerde mevcut.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S7 Edge almak yerine Note FE, Nokia 8, XZ1, Mi6 alınabilir. İlla S7 Edge mi, A6+'mı dersen kesinlikle S7 Edge. A6+ giriş seviyesi, S7 Edge amiral gemisi. Fakat S7 Edge tarafında artık güncelleme bekleme derim.
 
Mi6 gece çekimlerinde pek iyi değil bence burda 1.7 diyaframlı S7 Edge daha mantıklı Xiamio telefonlar gece çekimlerinde pek iyi deil rakiplere göre 6 aydır Mi Note 3 kulanıyorum kamerası çok iyi ama gece çekimleri pek iyi sayılmaz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı