Schwindlerch
Kilopat
Bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Veya bu fiyatlarda önerdiğiniz bir telefon var mı ?
Son düzenleyen: Moderatör:
Note FE bildiğiniz gibi ithalatçı garantili geliyor. Şahsen ben güvenmiyorum ustam. Belki arkadaşta benimle aynı kafada olduğu için almıyor olabilir. Yoksa o da çok iyi bir telefon. Ben bir kaç yerde duymuştum şikayetçi olanları. Kullanılmış telefon verilme vakası duymuştum. Ben onları duyduktan sonra alasım kaçtı şahsen ustam.Neden S7 Edge yerine NOTE FE tercih etmiyorsunuz?
Ustam sizce o telefon temiz kullanan birisine göre kaç sene götürür? Güncelleme almama durumunda? Çünkü ben de S8 ile S7 Edge arasında kalmış bulunmaktayım. Bütçem S8'e pek kavuşmuyor da.S7 Edge, konu boyunca söylediğin modellerin hemen hepsinden üstün bir model. Güncelleme almaması o telefonu alınamaz hale getirmiyor, bu yüzden S7 Edge hala alınabilir bir model.
Bütçenizin 2500 TL civarı olduğunu varsayarak bu bütçeye Nokia 8, LG G6, Mi 6 ya da Mi 8 SE'yi bekleyebilirsiniz.Bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Veya bu fiyatlarda önerdiğiniz bir telefon var mı ?
Evet çok güzel tasarımı olan bir telefon. Ama çok narinMerhaba. Daha dün elime gelen Mi 6'yı kesinlikle öneririm. Snapdragon 835'den mahrum kalmayın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.