A6+ vs S7 Edge

Schwindlerch

Kilopat
Bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Veya bu fiyatlarda önerdiğiniz bir telefon var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden S7 Edge yerine NOTE FE tercih etmiyorsunuz?
Note FE bildiğiniz gibi ithalatçı garantili geliyor. Şahsen ben güvenmiyorum ustam. Belki arkadaşta benimle aynı kafada olduğu için almıyor olabilir. Yoksa o da çok iyi bir telefon. Ben bir kaç yerde duymuştum şikayetçi olanları. Kullanılmış telefon verilme vakası duymuştum. Ben onları duyduktan sonra alasım kaçtı şahsen ustam. :D O yüzden ben de alabilirsem S7 Edge zorlayabilirsem S8 almayı düşünüyorum. Saygılar
S7 Edge, konu boyunca söylediğin modellerin hemen hepsinden üstün bir model. Güncelleme almaması o telefonu alınamaz hale getirmiyor, bu yüzden S7 Edge hala alınabilir bir model.
Ustam sizce o telefon temiz kullanan birisine göre kaç sene götürür? Güncelleme almama durumunda? Çünkü ben de S8 ile S7 Edge arasında kalmış bulunmaktayım. Bütçem S8'e pek kavuşmuyor da. :) :)

S7 Edge biraz eski bir telefon. A6+ ise 1700 TL fiyatı hak ediyor bence, biraz pahalı kalıyor. Aynı fiyatlarda olan daha yakın bir zamanda piyasaya sürülmüş modelleri tercih edebilirsiniz. Nokia 8 en iyi f/p tercih olacaktır. İstediğiniz tasarım ve ekran boyutuna göre bunlardan birini tercih edebilirsiniz.
Adsız.png

Xiaomi almayı isterdim ancak ithalatçı garanti istemiyorum.Şu an zenfone 5 düşünüyorum.Bana kesinlikle al dediğiniz tek bir telefon önerebilir misiniz? Çok fazla telefon önerisi geldi kafam allak bullak oldu.

Zenfone 5'de iyi bir seçenek olabilir lakin işlemci olarak fazla mı kısıtlamışlar onu? Snapdragon 636 kullanılmış. Tasarım ve kamera olarak iyi bir telefon gerçekten. Biraz bekleyebilirseniz eğer, yakında Xiaomi resmi Türkiye garantisi içerisinde olacak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı