A7 v14.3.5 vs Victus D1042NT

Tam beğenmedim atıyordum ki laptopun 24K bandında olduğunu gördüm üzerine az daha koyulup 3060 alınır bence de fakat 20k ve altı ise 3050 Ti alınır hocam. Omenin 3060lı modellerine bakabilir arkadaş Monsterdan uzak durun Victus ve Omenin soğutma performansı baya iyi, bende Victus D1023 aldım yakın zamanda gayet memnunum.
Victusun artıları ve eksileri hakkında bilgi verir misiniz hocam bir de 24500 e omen var ama 8 gb ram eklemem gerekiyor bütçemi aşıyor zar zor 22 den 24 yaptım.

Hocam oyun oynamak için rahat değildir söyleyim.
Hangisi hocam.

Victus'un artıları ve eksileri hakkında bilgi verir misiniz hocam bir de 24500'e Omen var ama 8 GB RAM eklemem gerekiyor bütçemi aşıyor zar zor 22'den 24 yaptım.

Hangisi hocam.

Yukarıda artılarından bahsettim 16'1 ekran büyüklüğü ile hem büyük hemde monsterın kasası kadar kalın ve absürt durmuyor + malzeme kalitesi + soğutma performansı ve sessisliği + DDR5 ramlerle geleceğe yatırım. eksisi ise RGB dediğim gibi, Omen'in şöyle bir dezavantajı var işlemci 10 nesil. Ve 8 GB olduğunu sizde söylediniz üzerine RAM'ların teknolojisi DDR5 mi 4 mü bilmiyorum 4 se oradan da kaybeder.

Victus'un artıları ve eksileri hakkında bilgi verir misiniz hocam bir de 24500'e Omen var ama 8 GB RAM eklemem gerekiyor bütçemi aşıyor zar zor 22'den 24 yaptım.

Hangisi hocam.

Hiçbiri alınmaz hocam bana kalırsa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izle istersen. Almak istiyorsan Monster olan daha iyidir.

Hiçbiri alınmaz hocam bana kalırsa
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu videoyu izle istersen.

Kral gerçekten kaliteli rtx 3060 laptop almak istersem 26-27 k gerekiyor minimum bütçeyi aşıyor malesef bu yüzden en kaliteli 3050 ti almayı düşündüm ama bu bütçede bildiğiniz 3060 var mıdır?

Hiçbiri alınmaz hocam bana kalırsa
bu videoyu izle istersen.

Hocam lafınızı balla keserim aynı bende de antipati vardı şöyle ki bir yandan şunu ele alalım monitörümüz 1080p burada 2K veya 4K Gaming yapılmayacak, üzerine de her ama her oyunu Ultra ayarlarda oynayacağız diye Kaide'de bulunmuyor. Gönül ister 3060 almak ama Yasiver hocamın bahsettiği gibi minimum 26-27k paralar vermek lazım iyi bir şey alıp elimizde kalmaması için onun yerine 3050 Ti şu anlık 20k bandının kralı gibi duruyor. En azından performans olarak baktığım zaman beni çok da sıkıntıya düşürmeyen oynadığım çoğu oyunda 144 FPS üzeri aldığımı gördüm zaman zaman bazı oyunlarda 120-130 FPS'leri görsemde (FH4 ve GTA 5) ki bu oyunlarda da ayarlardan feragat etmediğim için böyle bir tık ayar kıssam sabit 144 alırım gibi duruyor, herhangi bir kasma hissi yok akıcılık devam ediyor. 3060 biraz geleceğe yatırım olsa da asla asla asla alınmaz gibi bir durumun söz konusunun bile olmadığı düşüncesindeyim. Ama gönül ister herkes 3060 ya da üzeri ekran kartı kullansın :)

Hocam lafınızı balla keserim aynı bende de antipati vardı şöyle ki bir yandan şunu ele alalım monitörümüz 1080p burada 2K veya 4K Gaming yapılmayacak, üzerine de her ama her oyunu Ultra ayarlarda oynayacağız diye Kaide'de bulunmuyor. Gönül ister 3060 almak ama Yasiver hocamın bahsettiği gibi minimum 26-27k paralar vermek lazım iyi bir şey alıp elimizde kalmaması için onun yerine 3050 Ti şu anlık 20k bandının kralı gibi duruyor. En azından performans olarak baktığım zaman beni çok da sıkıntıya düşürmeyen oynadığım çoğu oyunda 144 FPS üzeri aldığımı gördüm zaman zaman bazı oyunlarda 120-130 FPS'leri görsemde (FH4 ve GTA 5) ki bu oyunlarda da ayarlardan feragat etmediğim için böyle bi tık ayar kıssam sabit 144 alırım gibi duruyor, herhangi bir kasma hissi yok akıcılık devam ediyor. 3060 biraz geleceğe yatırım olsa da asla asla asla alınmaz gibi bir durumun söz konusunun bile olmadığı düşüncesindeyim.
Siz hangi modelini kullanıyorsunuz hocam?

Hocam ben HP Victus-16-D1023'ü kullanıyorum, i5-12500 ile i7-12700 arasında pek uçurum performans farkı yok diye bu modeli seçtim ki aldığım zamanda bi neredeyse 1-2k fiyat farkı vardı.
Hocam 20k idi 3 gün önce 24k olmuş şaka gibi :D black friday için sanırım hocam pc ile şu ana kadar istediğiniz gibi oynayamadığınız herhangi bir oyun oldu mu ?

Hocam ben HP Victus-16-D1023'ü kullanıyorum, i5-12500 ile i7-12700 arasında pek uçurum performans farkı yok diye bu modeli seçtim ki aldığım zamanda bi neredeyse 1-2k fiyat farkı vardı.
Hocam bide bu monsterlerin paketlenmesi gerçekten güzel hediyeleri felan victus paketlemesi nasıldı size gelirken flash bellekte yollamıyorlarmış driverleri kurmak uğraştırıyor mu?

Hocam 20k idi 3 gün önce 24k olmuş şaka gibi :D black friday için sanırım hocam pc ile şu ana kadar istediğiniz gibi oynayamadığınız herhangi bir oyun oldu mu ?
Herhangi bir oyun olmadı hocam :D Şöyle ki ben bu bilgisayarı uzun zamandır takip ediyordum indirim başında HP müşteri asistanına sorduğum zaman zaten 24 bin bandında olduğunu kampanyalı fiyat olduğunu söylemişti 20 bin'in, bundan sonra kolay kolay düşebileceğini sanmıyorum ama bellide olmaz. İsteyipte oynayamadığım herhangi bir oyun olmadı olacağını da zannetmiyorum. Dediğim gibi güncel olarak oynadığım oyunlarda grafiklerden ödün vermediğim için 120-130 fpsleri gördüm sadece bazı yerlerde. Valorant 250-300+ fpslerde dolanıyor lolü saymıyorum bile r6 +150 fps her yerde fh4 ve gta 5 de bahsettiğim gibi 140 150 bandında bazen 130'ları gördüğüm oldu.
1668802878641.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı