A7 v14.3.5 vs Victus D1042NT

Herhangi bir oyun olmadı hocam :D Şöyle ki ben bu bilgisayarı uzun zamandır takip ediyordum indirim başında HP müşteri asistanına sorduğum zaman zaten 24 bin bandında olduğunu kampanyalı fiyat olduğunu söylemişti 20 bin'in, bundan sonra kolay kolay düşebileceğini sanmıyorum ama bellide olmaz. İsteyipte oynayamadığım herhangi bir oyun olmadı olacağını da zannetmiyorum. Dediğim gibi güncel olarak oynadığım oyunlarda grafiklerden ödün vermediğim için 120-130 fpsleri gördüm sadece bazı yerlerde.
Eki Görüntüle 1577463
Fazla soru sordum reis kusura bakma emin olmak istiyorum :D valorantta fps değerleri nasıl yoğunlukla valorant gireceğim de.

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...agaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail

Hangisi daha mantıklı? Oyun ve ders için kullanacağım.

HP Victus iyidir fakat ekranında deli gibi vobbing var. Monster hakkında çok güzel şeyler söylenmiyor bir şey diyemeyeceğim.

Hocam 20k idi 3 gün önce 24K olmuş şaka gibi :D Black Friday için sanırım hocam PC ile şu ana kadar istediğiniz gibi oynayamadığınız herhangi bir oyun oldu mu?

Hocam bir de bu Monster'lerin paketlenmesi gerçekten güzel hediyeleri falan Victus paketlemesi nasıldı size gelirken flash bellekte yollamıyorlarmış sürücüleri kurmak uğraştırıyor mu?

Monster'ı incelemek için dediğim gibi aynı hafta içerisinde iki kere şansım oldu. Monster'ın hediyeler olarak Victus'tan kesinlikle önde. Flash belleği olsun hediye çantası olsun. Paketleme kısmına gelirsek Monster özel bir kutu içerisinden çıkıyor koliden biraz şık tabii, Victus'un kutusunda özel koruma bölmesi içinde güzel bir pakette duruyordu. Driver'lar hiç sıkıntısız Windows 11 Pro da kuruldu otomatik olarak algıladı sadece sonradan GeForce Exprience indirip ekran kartınızı güncellemeniz gerekiyor.

HP Victus iyidir fakat ekranında deli gibi vobbing var. Monster hakkında çok güzel şeyler söylenmiyor bir şey diyemeyeceğim.
Vobbing nedir reis bilgim yokta.

Monster'ı incelemek için dediğim gibi aynı hafta içerisinde iki kere şansım oldu. Monster'ın hediyeler olarak Victus'tan kesinlikle önde. Flash belleği olsun hediye çantası olsun. Paketleme kısmına gelirsek Monster özel bir kutu içerisinden çıkıyor koliden biraz şık tabii, Victus'un kutusunda özel koruma bölmesi içinde güzel bir pakette duruyordu. Driver'lar hiç sıkıntısız Windows 11 Pro da kuruldu otomatik olarak algıladı sadece sonradan GeForce Exprience indirip ekran kartınızı güncellemeniz gerekiyor.
Teşekkürler hocam her şey için ısındım sanırım alacağım sanırım bu akşam.

Fazla soru sordum reis kusura bakma emin olmak istiyorum :D Valorant'ta FPS değerleri nasıl yoğunlukla Valorant gireceğim de.

Anlık olarak test edeyim isterseniz bir saniye.

Vobbing nedir reis bilgim yokta.

Vobbing şöyle ekran sallantısı fakat masam sabit bir masa, vurduğum zamanda masaya ekranın salladığını görmedim, fakat yolculuk esnasında kullanacaksanız ekran hafif sallanıyor ama bence sıkıntı olacağını sanmıyorum her bilgisayar wobbing yapıyor.

Anlık olarak test edeyim isterseniz bir saniye.

Vobbing şöyle ekran sallantısı fakat masam sabit bir masa, vurduğum zamanda masaya ekranın salladığını görmedim, fakat yolculuk esnasında kullanacaksanız ekran hafif sallanıyor ama bence sıkıntı olacağını sanmıyorum her bilgisayar wobbing yapıyor.
Bugün mağazada test ettim ekran sallanma olayını hocam evet sallanıyor ama ben masa başında kullanacağım öyle klavyeye sert basınca sallanmıyordu denediğim kadarıyla rahatsız etmez heralde. Çok teşekkür ediyorum hocam yardımlarınız için

Bugün mağazada test ettim ekran sallanma olayını hocam evet sallanıyor ama ben masa başında kullanacağım öyle klavyeye sert basınca sallanmıyordu denediğim kadarıyla rahatsız etmez heralde. Çok teşekkür ediyorum hocam yardımlarınız için
Evet normal kullanımda herhangi bir sallantı söz konusu değil bahsettiğim performans valoranttaki: kaydettiğim en düşük fps 270.
1668803369884.png

Başka bir sorunu olduğu şuan gözlemlemedim ayrıca menteşe kalitesi iyi ama ayrık menteşe olmadığından dolayı olabilir diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 1668803474654.png
    1668803474654.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı