A70 açılış ekranı kararıyor

482376

Hectopat
2019'da aldığım A70 telefonum şarj oluyor simgesinde takılı kalıyor. Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutup açmaya çalıştığımda da Samsung Galaxy A70 ve ardından gelen Samsung logosu sırayla kararıyor. Şarjı bittiğinde 3-4 kez açıp kapadım ondan olmuş olabilir mi? Ondan olduysa açılmaz mı telefon? Çözümlerinizi bekliyorum.

Bu durum sürekli mi oluyor? Eğer sürekli açılış ekranında takılı kalıyorsa yazılım çökmüş olabilir. Bende çok yaşamıştım. 1 tablet 2 telefonum bu yüzden gitmişti.

Bu durum sürekli mi oluyor? Eğer sürekli açılış ekranında takılı kalıyorsa yazılım çökmüş olabilir. Bende çok yaşamıştım. 1 tablet 2 telefonum bu yüzden gitmişti.
Hayır normalde ses kısma ve güç tuşuna basılı tutup açabiliyordum şimdi şarj oluyor simgesinde takılı kaldı.

Bu benzer bir şey bendede oluyordu. Boot menüsüne giriyordu ama şarj yerinde takılı kalmıyordu. Sadece logo tekrar tekrar gidip geliyordu. Sizde 2 tuşa basınca ana ekrana kadar açılıyormuydu? Normalde boot menüsünü açıyor diye biliyorum o tuşlar.

Şarj olmayan veya açılmayan Android cihazı düzeltme - Android Yardım burada bir iki çözüm buldum. Bir deneyin derim.

En kötü bilgisayarınız varsa yazılım yüklersiniz. Ama unutmayın ki bu işlem cihazdaki TÜM HERŞEYİ SİLECEKTİR.

Son düzenleme:
Bu benzer bir şey bendede oluyordu. Boot menüsüne giriyordu ama şarj yerinde takılı kalmıyordu. Sadece logo tekrar tekrar gidip geliyordu. Sizde 2 tuşa basınca ana ekrana kadar açılıyormuydu? Normalde boot menüsünü açıyor diye biliyorum o tuşlar.

Şarj olmayan veya açılmayan Android cihazı düzeltme - Android Yardım burada bir iki çözüm buldum. Bir deneyin derim.

En kötü bilgisayarınız varsa yazılım yüklersiniz. Ama unutmayın ki bu işlem cihazdaki TÜM HERŞEYİ SİLECEKTİR.
Şimdi açılıyor ama hemen kapanıyor, en fazla 3 dakika açılıyor. O 3 dakikada da şarj 0 gözüküyor.

şarj soketi arızalanmış olma ihtimali olabilir mi? Çünkü bayağı bir şarjda tuttuğunuzu söylediniz. Farklı bir kablo ile denediniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı