A8 2016 mı yoksa S6 Edge Plus mı?

Aynı paraya hangisi alınır?

  • Samsung Galaxy A8 2016

    Oy: 6 30,0%
  • Samsung Galaxy S6 Edge Plus

    Oy: 14 70,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    20
S6 Edge Emerald Green sahibiyim, bakan dönüp bir daha bakıyor. Bu renk s6 edge alırsan ne donanım sorunu yaşarsın ne de estetik. Android 7 de geldi.
kamerasından çok memnun musunuz? bende beni böyle 3-4 yıl götürecek geri planda bırakmayacak kameralı telefon arıyorum bütçem kısıtlı olduğu için. Mesela Huawei P9 a göre nasıldır acaba deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
 
P9 kullanmadım, o konuda bir şey söyleyemem fakat görüntü kalitesi harika. İnsanlar altına hangi fotoğraf makinesi ile çektin gibi yorumşar yazıyor. Yakınlaştırma 8x ve mükemmel. Aşağıdaki fotoğraflarda yaklaştırma oranını koydum. Fotoğraftaki cisim çantamın o omuzluk ayar ipi. Ölçek olarak 1TL koydum.
 

Dosya Ekleri

  • 1490190560249.jpg
    1490190560249.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 119
  • 1490190567256.jpg
    1490190567256.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 63
@TicketedLawyer Başka çektiğiniz manzara tarzı fotoğraf varsa örnek olarak atabilirseniz iyi olur, bende S6 yada P9 düşünüyorum. Beni almaya en çok kamera detayı itecek çünkü çok önem veriyorum buna. Selfie kamerası da çok iyi mi?
 
Ön ve arka kamerası bence gayet yeterli. Nougat güncellemesiyle ekran çözünürlüğünü 720p yaptım ve telefon birden Lenovo Vibe P1'e dönüştü. Şarjım halen %43te. Sabah 7 de şarjtan çektim. Yoğun kullanıyorum. Bence bir telefonun iyi olması, güncel olmasıyla alakası yok. 2 yıl önce çıkmış olması kötü oldugu anlamına gelmemeli. İşlemcisi 820 olsa ne olur 800 olsa ne olur. Para israfına gerek yok arkadaşlar. Telefonla uzaya roket göndermiyoruz. Telefon üreticilerinin tuzağına düşmeyin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı