A8-3870 ve GTX 560 Sistemin PUBG'de FPS Düşüşü Yaşaması

Daha fazla  
Sorunum şu şekilde,sadece PUBG'de FPS düşüşü yaşıyorum. Bu düşüşte sadece çatışmalarda, mouse hızlı çevirip bir anda başka bir yere baktığımda FPS düşüşleri yaşıyorum görüntüyü en düşükte de bu şekilde en yükseğe de alsam bu şekilde FPS artıyor ama düşüş her kalitede devam etmektedir. Onun haricinde CS:GO ultra grafiklerde 90-100 arası FPS alıyorum hiç düşüş girmiyor oyunda. Sistem özelliklerim;
  • GTX 560
  • DDR3 8GB RAM
  • GA-A55M-DS2 anakart
  • AMD A8-3870 APU 3.00 GHz
  • Windows 10
Darboğaz olduğunu düşünmüyorum çünkü GPU kullanımı 95-99 arası PUBG'de sadece düşüş anlarında 30 civarlarına düşüyor bazen 70 bazen de 10 bile olabiliyor. Driver Booster kullanıyorum her şey güncel yani. Format öncesinde böyleydi Windows 7'de daha kötüydu. Win 10'da bir nebze rahatladı. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver Booster kullanmanız hata. O programı önermiyoruz. En iyisi temiz bir kurulum yapın sürücüleri kendiniz yükleyin. Oyundayken sıcaklık durumu nasıl? Harddisk sağlığı ne durumda?
Temiz kurulumdan kastınız format mı eğer öyleyse atarım sıkıntı yok sıcaklıklar gayet normal şuan hatırlamıyorum ama araştırırken msı afterbornerdan bakmıştım oyun içi sıcaklıklarına normal değerlerdeydi hd tune ile test yaptım ama bi sıkıntı cıkmadı ama eski bir harddisk yaklaşık bir 5 yıllık aktif kullanımı var.
Driver Booster kullanmanız hata. O programı önermiyoruz. En iyisi temiz bir kurulum yapın sürücüleri kendiniz yükleyin. Oyundayken sıcaklık durumu nasıl? Harddisk sağlığı ne durumda?
sonsuz teşekkürler sorunu çözdüm driver booster ile yüklediği her şeyi ilk süreme getirdim ddu programı ile ekran kartını silip kendi sitesinden yükledim ve şuan kaymak gibi çok sağol dostum bu driver booster bitiriyormuş bizi haberimiz yok

Son düzenleme:
Temiz kurulumdan kastınız format mı eğer öyleyse atarım sıkıntı yok sıcaklıklar gayet normal şuan hatırlamıyorum ama araştırırken msı afterbornerdan bakmıştım oyun içi sıcaklıklarına normal değerlerdeydi hd tune ile test yaptım ama bi sıkıntı cıkmadı ama eski bir harddisk yaklaşık bir 5 yıllık aktif kullanımı var.

sonsuz teşekkürler sorunu çözdüm driver booster ile yüklediği her şeyi ilk süreme getirdim ddu programı ile ekran kartını silip kendi sitesinden yükledim ve şuan kaymak gibi çok sağol dostum bu driver booster bitiriyormuş bizi haberimiz yok
Driver Booster yerine elle yükleyin sürücülerinizi. Eğer bulamadığınız sürücü olursa konu açın bulmaya çalışalım. Driver Booster'den bir kalıntı kalmasını istemiyorsanız temiz kurulum yapmalısınız. Windows 10 sürüm 1803 kurarak en güncel ve performanslı işletim sistemine geçmiş olursunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı