AAA hikayeli oyun önerisi

Türk55

Femtopat
Daha fazla  
Tatil yaklaşıyor, 15 tatilde oynayabileceğim hikayeli oyunlar arıyorum; kıyamet sonrası yaşam tarzı olursa sevinirim.

Oynadığım oyunlardan bazıları:
TLOU 1-2, Witcher 3, Ghost of Tsushima, A Plague Tale serisi, Misery, Until Dawn.

RDR, GoW, Metro, Dying Light, Days Gone olmasın.

Her türden olabilir; hikâyesi güzel, duygusal olsun, oynanışı da güzel olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana canlı canlı taze taze bir öneri vereyim. Oyundan yeni çıktım. Steam'den demoyu kurdum fena değil oyunu da almayı düşünüyorum. Karar senin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Resident Evil 2-4, Detroit, Dying Light ve metro olmasın demişsiniz ama kıyamet sonrası dünyayı en iyi yansıtan oyun metrodur. Ek olarak Dying Light 2 ve Dying Light Beast'te harika oyunlar. Denemenizi öneririm.

Yani Phantom libercity dls si ile Cyberpunk 2077

Sana canlı canlı taze taze bir öneri vereyim. Oyundan yeni çıktım. Steam'den demoyu kurdum fena değil oyunu da almayı düşünüyorum. Karar senin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzele benziyor bakacağım.

AAA mı bilmem ama A Plague Tale serisi.

Dediğim gibi oynadığım bir seri.

Resident Evil 2-4, Detroit, Dying Light ve metro olmasın demişsiniz ama kıyamet sonrası dünyayı en iyi yansıtan oyun metrodur. Ek olarak Dying Light 2 ve Dying Light Beast'te harika oyunlar. Denemenizi öneririm.

Dying Light'ın parkur mekaniklerini sevmediğim için istemedim ama metro erisine bakabilirim önerdiğiniz bir oyunu var mıdır?

Güzele benziyor bakacağım.

Dediğim gibi oynadığım bir seri.

Dying Light'ın parkur mekaniklerini sevmediğim için istemedim ama metro erisine bakabilirim önerdiğiniz bir oyunu var mıdır?

Metro: Last Light güzel bir oyun ama hikaye serisi olduğundan 2033'ten başlamanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı