Aatrox mainlemek için neler yapılmalı?

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
Şu an da Aatrox'da yeniyim. Ve karakter nedense kötü geliyor güçsüz gibi. Ne yapmalıyım?

Öncelikle şampiyon hakkında çok fazla pratik yapıp video izlemelisiniz, karakterin güçlü ve güçsüz olduğu eşleşmeleri bulup nasıl oynayacağınızı öğrenmelisiniz. Zaten yeterince oynadıktan sonra mekanikleriniz oturacaktır ve koridor aşamasında ve TF'lerde daha çok rahat edeceksiniz. Karakterin kötü gelme sebebi, güçsüz olduğu bir eşleşmeyi oynamış olabilirsiniz.

Öncelikle şampiyon hakkında çok fazla pratik yapıp video izlemelisiniz, karakterin güçlü ve güçsüz olduğu eşleşmeleri bulup nasıl oynayacağınızı öğrenmelisiniz. Zaten yeterince oynadıktan sonra mekanikleriniz oturacaktır ve koridor aşamasında ve TF'lerde daha çok rahat edeceksiniz. Karakterin kötü gelme sebebi, güçsüz olduğu bir eşleşmeyi oynamış olabilirsiniz.

Şu an da yeni gelen mod da oynuyorum. Fakat karşıma Zed gelince bile yenilmiştim. Ve videolarda millet çok fena can çekiyor fakat bende öyle bir şey olmuyor. Q atana kadar ben tek yemiş oluyorum. Önerdiğiniz kanal var mı?

Şu an da yeni gelen mod da oynuyorum. Fakat karşıma Zed gelince bile yenilmiştim. Ve videolarda millet çok fena can çekiyor fakat bende öyle bir şey olmuyor. Q atana kadar ben tek yemiş oluyorum. Önerdiğiniz kanal var mı?
Boratello vardı dünya 1.si türk bir zamanlar. Eskisi kadar aktif değil ama matchup videoları duruyodur.

Combo Build ve matchup öğrendikçe alışırsın. Kafalama girme rakibe özellikle 3-5-6 levelleri Power spike levelleri rakibi dürt ve bu levellerde kesmeye çalış.

Kafalama girme derken? Combosu nedir peki? Ve önerdiğiniz bir Build var mı?

Kafalama girme derken? Combosu nedir peki? Ve önerdiğiniz bir Build var mı?
İlk levelleri güçsüz aa'nın 3-5-6 leveller özellikle güç patlama levelleri o levellerde adamı kesmeye çalışabilirsin. Önceki levellerde dürt. Kombo olarak rakibe göre değişiyor ama q ile combolara başlayabilirsin e'ni rakibe yeteneği tutturmak için kullan. Rakip uzaktaysa ve yakalaman lazımsa E W Q kombosu olabilir. Az canlı rakibi şaşırtmak istersen de Q 3. yükteyken tam yere vurmadan flash atarsan rakibi öldürebilirsin.

Ayrıca rakip senin dibine stun atmaya giriyorsa. Q kullanabilirsin özellikle 3. stack Q varsa rakip te sıçrayacağı için sersemletmede zaman kazanırsın. Tam stun atmadan Q basınca engellenemiyor rakip stun atsa bile skil vuruşu devam ediyor.

Erken seviyelerde güçsüz olmanız doğal eğer erken seviyeleri iyi idare edip geç ve orta oyunda oyuna etki etmelisiniz Zed'e yenilmenizin sebebi ise büyük ihtimalle acemiliğiniz ve Zedin çok haraketli bir şampiyon olması olabilir ve karakteri yeni oyunmodunda değil sihirdar vadisinde üst koridorda oynamanızı öneririm oradaki eşleşmeler sizi daha rahat ettirecektir önerdiğim bir kanal yok fakat biraz araştırma ile bulabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı