Gm 21 plus var bende de. Herkes ucuzluktan yerli malına yönelmiş.Gerçekten kriz olup olmadığını anlamak için oran/orantı yapmanız yeterli olacaktır. Yapamıyorsanız ışığa doğru yönelin lütfen.
İyiymiş hocam sendeki bende gm9 pro var 2019 model![]()
Gm 21 plus var bende de. Herkes ucuzluktan yerli malına yönelmiş.Gerçekten kriz olup olmadığını anlamak için oran/orantı yapmanız yeterli olacaktır. Yapamıyorsanız ışığa doğru yönelin lütfen.
İyiymiş hocam sendeki bende gm9 pro var 2019 model![]()
İyiymiş hocam sendeki bende GM9 Pro var 2019 model![]()
İlla istanbulda mı yaşamak zorundasın git erzurumda yaşa? Bizim burada kiralar 750-1000 TL 3+1.Bence yaşın küçük olduğu için hiçbir şeyden haberin yok. Ücretli çalışan bir kişi (asgari ücretli demiyorum bile.) 20.000 maaş aldığını düşün. İstanbul'da ev kiraları 10binden başlıyor. Bu adam ev almaya çalışsa evlerin oturulmayacak halde olanları 1.5 milyon fiyat isteniyor. Arabalar olmuş en kötü 500bin lira. Eve harcama yapsan kafadan 4bin lira. Sen ne anlatıyosun. Zengin kesimle fakir kesim arasında uçurum var şu an orta halli yok.
Katılıyorum. Artık 20 bin tlden aşağı maaş alan kalmadı. Bizim durumumuz eskisine göre daha iyi yani ekonomi daha iyiye gittiğini düşünüyorum.
İlla istanbulda mı yaşamak zorundasın git erzurumda yaşa? Bizim burada kiralar 750-1000 TL 3+1.
Katılıyorum. Artık 20 bin TL'den aşağı maaş alan kalmadı. Bizim durumumuz eskisine göre daha iyi yani ekonomi daha iyiye gittiğini düşünüyorum.
* Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca hazırlanan 2022 Temmuz ayı istatistiklerine göre, ülkemizde 15 milyon 987 bin 428 işçi olduğu düşünüldüğünde, çalışma yaşamında yer alan işçilerimizin yüzde 62,54'ü asgari ücret almaktadır.Katılıyorum. Artık 20 bin tlden aşağı maaş alan kalmadı. Bizim durumumuz eskisine göre daha iyi yani ekonomi daha iyiye gittiğini düşünüyorum.
İlla istanbulda mı yaşamak zorundasın git erzurumda yaşa? Bizim burada kiralar 750-1000 TL 3+1.
Katılıyorum. Artık 20 bin tlden aşağı maaş alan kalmadı. Bizim durumumuz eskisine göre daha iyi yani ekonomi daha iyiye gittiğini düşünüyorum.
Katılıyorum. Artık 20 bin TL'den aşağı maaş alan kalmadı. Bizim durumumuz eskisine göre daha iyi yani ekonomi daha iyiye gittiğini düşünüyorum.
İlla İstanbul'da mı yaşamak zorundasın git Erzurum'da yaşa? Bizim burada kiralar 750-1000 TL 3+1.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.