Hocam sevmediyseniz nasıl 11 yıl oynadınız?Bu oyunu oynayıp öven tek bir kişi bile görmedim. Herkes nefret ediyor. Hayatımın 11 yılını sevip attı şu oyun.
İlk 2 sezon mükemmeldi zaten. 2010 başında başladım ama bu oyun sezon 3'ten sonra mahvoldu.Beta ve ilk 2 sezonu muazzamdı.
Eki Görüntüle 951526
Bağımlılık. 2013'te mahvettiler bu oyunu. 2014'te bırakma kararı aldım hala bırakamadım.Hocam sevmediyseniz nasıl 11 yıl oynadınız?![]()
LoL bırakılmaz ara verilir.İlk 2 sezon mükemmeldi zaten. 2010 başında başladım ama bu oyun sezon 3'ten sonra mahvoldu.
Bağımlılık. 2013'te mahvettiler bu oyunu. 2014'te bırakma kararı aldım hala bırakamadım.
In LoL, we trust!LoL bırakılmaz ara verilir.
Magnum dondurma.
Sakın geri dönmeyin bu lanete. Başlamadan bırakmışsınız iyi olmuş. Şöyle birkaç ayda etkisi altına alıyor sizi hayatta bırakamassınız ondan sonra.In LoL, we trust!
Bu arada bir kaç kez LoL denedim ve 5 dkda sıkıldım siz nasıl oynuyorsunuz anlamıyorum.
Botlara ölüyorum. Nasıl oynayıp sıkılmıyorlar anlamıyorum.In LoL, we trust!
Bu arada bir kaç kez LoL denedim ve 5 dkda sıkıldım siz nasıl oynuyorsunuz anlamıyorum.
Botlara ölüyorum. Nasıl oynayıp sıkılmıyorlar anlamıyorum.
2016'da günde 10 küsür saat oynayarak Türkiye'nin ilk 250 oyuncusu arasına girmiştim. Şimdi bakıyorum ne gereksizmiş ulan.Botlara ölüyorum. Nasıl oynayıp sıkılmıyorlar anlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.