"Japon'lara bombamı attım, daha ileri gidersem Moskova da bundan nasibini alır" diye öyle bir iddia duymuştum. Doğruluğu nedir?
Doğru zaten Japonlar teslim olacaktı Amerika'yı zorlayacak güçleri yoktuJaponya'ya nükleer atılmasının en büyük sebeplerinden birisi zaten buydu, amaçları Sovyetlere gövde gösterisi yapmaktı. Doğru duymuşsunuz.
Tamam sende var ama onlarda da hayli hayli var neyse ki SSCB gaza gelip dünyayı geri dönüşü olmayacak yangına körükle gitmemiş bu fiilin kazananı olmaz
"Japon'lara bombamı attım, daha ileri gidersen Moskova da bundan nasibini alır" bu sözün gercek mi olduğu sorulmuş herhangi bir resmi belge göster foruma daha giremeyceğim
Tamam sende var ama onlarda da hayli hayli var neyse ki SSCB gaza gelip dünyayı geri dönüşü olmayacak şekilde kızıştırmamış bu fiilin kazananı olmaz
Evet öyle ama amerikanın sovyetlere bomba atacak kadar cesur olduğunu düşünmüyorum aksi takdirde kendiside atom bombası yerdi."Japonlara bombamı attım, daha ileri gidersen Moskova da bundan nasibini alır" diye öyle bir iddia duymuştum. Doğruluğu nedir?
Evet öyle ama Amerika'nın sovyetlere bomba atacak kadar cesur olduğunu düşünmüyorum aksi takdirde kendisi de atom bombası yerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.