ABD Başkanı 4 Kişilik Ailelere 5600$ Yardım Yapacak

Zaten ekonomimiz olmadığı için eşek yüküyle vergi var Türkiyede. Başka gelir yok bütçe açığı zaten uçmuş. Kırmızı tuşa basıp vergiyi azaltamazsın hani.
0 km kafa harbi, güle güle kullan dostum.
Türkiye'nin GDP'si 770 milyar dolar, her gün 10 milyon harcayan saray varsa halka dağıtacak para da vardır.

Arkadaşlar tartışmak yersiz. Dans edelim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5 kuruş 10 kuruş olsun her aldığın şeyde vergi var. Amaç geri dağıtmak değil ayrıca, farkındaysan biz 5600 lira almadık?

Zaten ekonomimiz olmadığı için eşşek yüküyle vergi var Türkiyede. Başka gelir yok bütçe açığı zaten uçmuş. Kırmızı tuşa basıp vergiyi azaltamazsın hani.
0 km kafa harbi, güle güle kullan dostum.
Kendi sorunun cevabını vermişsin herşeyde vergi var 5 10 kuruş diye başlıyor halkın omzuna yükleniyor şuan ki durumumuz da bu zaten.

Ekonominin kötü olması bir sebep değil sonuçtur durduk yere neden kötü olsun dış güçler mi engelliyor bizi :D
Öncelikle ister sodyal devleti davun ister liberalizmi zaten yargıyı bağımsız hale getirmeden, güçler ayrılığını uygulamadan bu dediklerimizin hiçbiri çözüm olmaz.

Bu reformları yaptıktan sonra dediğin gibi kırmızı düğmeye basılması, devletin küçülmeye gitmesi gerekli. Devlet burnunu doktuğu her işte rekabeti bitirir tekelcilik kurar. Daha fabrika bile yönetemeyen devletin çoğu işten elini çekmesi gerek.

Ayrıca dünyadaki devletlerdeki yolsuzluk olayını nasıl çözdüğünü çok merak ediyorum. Bize anlat da öğrenelim :D

1616596777167.png

Vay be 1 yıl falan kalırsak şirket açarız. Harbi Ailemle gitsem 1 2 ay kalırsak bizede verirlermi

Biz de keyif çayı içeriz artık.(!)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı