Ermeni Soykırımı ABD Başkanı Joe Biden tarafından kabul edildi

@SideWinder bu ülkenin esnafından tut muhalefetine, iktidarına hepsi kendi çıkarları peşinde. Herkes. Sorsan en vatansever onlar, pandemide maskeye zam yapar, çalıştırdığı işçinin maaşından kısar, Suriyeliler kayıtsız, ucuza çalışıyor diye kendi vatandaşını atıp onları alır. Ben muhalefet iyi, yönetim değişse her şey güllük gülistanlık olur demiyorum. Benim dediğim şey bu ülkede eskiden de çok adaletsizlik oldu, çok entrika döndü şimdi de dönüyor. İleride de dönecek. Ben eskiden her şey adildi de demiyorum. O zaman da çok haksızlık, adaletsizlik vardı. Gariban Anadolu çocuğu her daim bir şekilde bu makinenin çarklarında ezilecek, baştakiler krallar gibi yaşamaya devam edecekler. Çok değil, 2010 yıllarında da ülke iyiye gitmiyor muydu? Avrupa'nın en hızlı gelişen ülkesiydik belki de. Refah seviyesi hızla artıyordu. Sonra ne oldu? Her şey tepetaklak düştü. Peki bu düşüşten kim etkilenmedi? Siyasiler ve zenginler. Onlar daha zengin olmaya devam ettiler. Onların refahı artmaya devam etti. Muhalefeti de iktidarı da. Bu hep de böyle olacak bu topraklarda. Hep sen muhafazakarsın, sen ateistsin; sen komünistsin sen faşistsin diye ayrılacak bu insanlar. İnsanların amacı hep ne yapsam şu kerizleri uyutsam olacak. Esnafı da CEO'su da.

Yapıcı eleştiriyoruz zaten. :) Hem siyaset değil bu, yakın tarih...
Sayın hocam yakın tarih bunları ben de gördüm hatta ben de karşı çıktım. Ama siyasi bir tarafa kayınca konuşma ben de yapmayın dedim olay bu yani.

Bir de böyle satılmışlar var, bunlara ne demeli?

Ekran Alıntısı.PNG

Çok uzun olmayan tarihlerinde yüz milyonlarca insanın kanını dökerek, sömürerek, silah satarak süper güç olan ve çok demokratik(!) olan Amerika değil mi bunu söyleyen?

Nations_recognising_the_Armenian_Genocide.svg.png

Yeşil bölgeler parlamento kararıyla ermeni soykırımını kabul edenler. Açıkçası bu kabul eden ülkelere bakınca pek gülesim geliyor.
-Amerika yaptığı kızılderili soykırımı dillere destan. Benden öncede bazı arkadaşlar attığı için detaylı linkler atmayacağım.
-Rusya ne zaman unuttu Stalin zamanında ki öldürdüğü insanları? Stalin sırf kendisine darbe yapılmasından korktuğu için yaklaşık bir milyon bürokrat, general, askeri personel gibi mevkilerde ki insanları şişletmiştir (Bkz.Büyük Temizlik).
-Belçika'da varmış bu ülkeler arasında. Komik. Leopold II'nin katlettiği milyonlarca Kongo'lu insanı ne çabuk unutmuşlar.
-Fransa Cezayir'de ki soykırımlarını unutmuş sanırım.

Ama Biden'ın bu dediklerine kendinin bile inanmadığını düşünüyorum. Sadece Türkiye'yi siyasi olarak sıkıştırma çabalarından başka bir şey değil.

@volkankara74 peki cemaatçi olduğunu itiraf edenlerin serbest bırakılmasına ne diyorsun? İtiraf edip diğer kişileri fişlersen seni özgür bırakıyorlar şu anki sistemde. Herkes biliyor o insanların masum olduğunu, cemaatle falan işi olmadığı. Olay o insanların hak yemiyor oluşu. Torpillere, haksız tutuklamalara, basını sansürlemeye karşı çıkmayacak adamları yerleştirmesi gerekiyordu önemli yerlere. Herkesi FETÖCÜ diye içeri at, sonra itiraf edip iftira atanları bırak ki eline suçlayacak kanıt geçsin. Zekice. Halkımız zaten vatan millet sakarya, hain dedin mi 2 kere düşünmez, gemileri indiriverir suya.

FETÖ'yle yan yana fotoğraf çekilenler, aynı sofrada yemek yiyenler saraylarda yaşıyor, hatırlatırım. O adamı ben sokmadım ülkenin iliklerine kadar. Siyasi herkes dönen oyunların, haksızlıkların farkındaydı, ses etmedi. Halk da farkındaydı, içine attı, ses etmedi. Adam da iyice ülkede kök saldı.
Fetö ile fotografı olmayan siyasi yoktur neredeyse.
ABD beslemesi olduğu için taa Ecevit döneminden bugüne kadar herkesle yatağa girmiştir Fetö.
Gücünün zirvesine bu son dönemde ulaşmış ve cami duvarına pislemiştir.

Suçlanan ve içeri atılanların ekserisinin suçlu olduğuna inanıyorum.
İtirafçıların da devletin gri listesinde olduğunu...
Zamanı gelince Devletin gerekeni yapacağını düşünüyorum.

Doğu Perinçek: "Eski komutanlardan Saldıray Berk'e sordum. Fetöcü diye Askeriyeden atılanların %95 i doğru karar." demişti.

Fetömetre'nin mucidi Cihat Yaycı'ya da ayrıca güveniyorum.

Sen daha ziyade siyasete giriyorsun. Oysa bu olay A partisi B partisi olayı değil.
Aynı Ermeni safsatası gibi.
Aynı PKK gibi.

Bazıları çıkıp hala daha diyor yok dindar insanlardı filan.
Yahu dindar insan benim sorularımı çalar mı be.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı