ABD hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dünyanın polisi gibi gözüken, paraya ve petrole tapan devlet olduğu için sevmiyorum. Doların üstünde yazan "In God We Trust" yazısı ABD için hiçbir şey ifade etmiyor. Kültürleri de hoş değil.

O zaman sil Windows'u Android'i IOS'u yükle Pisi Linux Pardus Vestel işletim sistemi, bekara karı boşamak kolay fiile geçin.
 
Zorunluluk mu? Kardeş Android Windows kullanmazsan ölmezsin, kalp pilin mi Amerikan menşeli güldürme beni.

Üretimi yapan işçiler Amerika'ya niye minnet duyalım işçi sınıfı olmasa şu an kullandığımız şeyler olmaz Amerika ve 3 5 burjuvaya minnet duymak yerine işçi sınıfına minnet duymak lazım.

Şu anki sistem zaten bunları sana kullandırtmaya dayatıyor saçma özgürlük algısından vazgeçin.
 
Windows'un bazı durumlarda Amerikan hükümetine destek vermediğini yardım etmediğini (sadece para değil teknolojik destek) düşünen kişi hiçbir şeyden anlamıyordur. Günün sonunda yere kola döküp İsrail'i protesto etmekten de farksız bir durum bu.
 
Garip tutarsız bir ülke. Dostunu da düşmanını da tam belirleyemiyor. Suç oranları çok yüksek, iyi yönetilen bir ülkeleri olduğunu da düşünmüyorum.

Global açıdan ele alırsak avrupayı güzel kullanıyor. Nato zırvalığıyla girmediği ülke kalmadı. Ruslara ukrayna olaylarında ne kadar kızsakta ortada bir gerçek var. Amerikanın o kadar uzak bir bölgeden buralarda askeri üs kurması normal veya kabul edilebilir değil.

Yasaları veya kanunları yok. Örnek vericem kimyasal silah kullanmak suç değip ilk onlar kullanır. Kimseye hesap vermez. Atom bombası atar hesap vermez. Soykırım yapar hesap vermez. Özetle mahallenin ağır abisi gibi gezip herkese karışır.

Burada teknoloji noktasında ABD'yi övenler görüyorum. Arkadaşlar bu ülkenin başarısı değil. Bireysel şirket başarısı. Microsoft merkezini değiştirebilir. Apple merkezini değiştirebilir. Başarılar bireyseldir. Bu topluluktan başarının çıkmama sebepleri sadece ABD'li olmak ya da olmamak değil.

Teknoloji devi olarak anılan bir ülke var. Japonya...
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı