ABD ordusu çok kolay bir şekilde S-400'leri vurabiliyor

• Konuyu başlatan dogant
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 3.642
6-7 yıl savunma sanayi için çok mu uzun bir süreç?
Bizim Tank ve helikopter ihaleleri 90’lı yıllarda başladı mesela. Sanki telefon modellerini konuşuyoruz.

Her mesajda yazıyorum son kez bir daha yazayım. Henüz sözcüğünün anlamına TDK’dan bakabilirsiniz, henüz yok dedim paragrafın devsm eden kısmında milli IFF’den bahsettim.
Kullanıma girdiğini bilmediğim için “henüz yok” dedim, projeden haberim var.

6-7 yıl savunma sanayi için çok mu uzun bir süreç?
Bizim tank ve helikopter ihaleleri 90'lı yıllarda başladı mesela. Sanki telefon modellerini konuşuyoruz.

Her mesajda yazıyorum son kez bir daha yazayım. Henüz sözcüğünün anlamına TDK'den bakabilirsiniz, henüz yok dedim paragrafın devsm eden kısmında milli ıff'den bahsettim.
Kullanıma girdiğini bilmediğim için “henüz yok” dedim, projeden haberim var.

Diğer konu nu da gördüm Trump senin kadar savunmamıştır ABD'yi.

Diğer konu nu da gördüm Trump senin kadar savunmamıştır ABD'yi.
Bomboş bir itham, ABD'yi nerede savundum? Hataya hata deyince işinize gelmiyor tabii.

Bir Altay tankı vardı mesela ne oldu ona? Rant için böyl bir projenin de içine ettiler. Tanıtım filmi çekilirken bile zırhı çatlayan bir tank çıktı ortaya ama medya bunu dünyanın en iyi tankı olarak yazıyordu. Proje çok iyiydi ama rant için içine ettiler, otokardan alıp BMC ve Katar'a verdiler.

Neyse siz havuz medyası okuyup duygu mastürbasyonu yapmaya devam edin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-03-08 075006.png
    Ekran görüntüsü 2022-03-08 075006.png
    398,7 KB · Görüntüleme: 38
  • Ekran görüntüsü 2022-03-08 075048.png
    Ekran görüntüsü 2022-03-08 075048.png
    351,3 KB · Görüntüleme: 32
Amerikayla savaşma ihtimalimiz çok düşük zaten. S400 ler çevremizdeki pkk pyd gibi örgütleri egale etmek için alındı.

Bomboş bir itham, ABD'yi nerede savundum? Hataya hata deyince işinize gelmiyor tabii.

Bir Altay tankı vardı mesela ne oldu ona? Rant için böyl bir projenin de içine ettiler. Tanıtım filmi çekilirken bile zırhı çatlayan bir tank çıktı ortaya ama medya bunu dünyanın en iyi tankı olarak yazıyordu. Proje çok iyiydi ama rant için içine ettiler, otokardan alıp BMC ve Katar'a verdiler.

Bu konuyu açıp sonuna kadar ABD yi savunan benim zaten.

Motor verilseydi çoktan bitmişti.
Ne yapacağız ?
İnsan gücü ile mi itelim koca tankı ?.

Bu konuyu açıp sonuna kadar ABD yi savunan benim zaten.

Motor verilseydi çoktan bitmişti.
Ne yapacağız ?
İnsan gücü ile mi itelim koca tankı ?.
Dostum beni bir sal artık mantıksız mesajlarına cevap vermekten bıktım. Motorun neden verilmediğini anlatıyorum sen motor erilseydi biterdi diyorsun. Ayrıca motora gelene kadar bir ton sorun var Altay projesinde. Hepsi de BMC kaynaklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı