ABD seçimleri

Şaibeli eyaletler’de seçim tekrarı olmalıdır. Yüce amerikan mahkemeleri göreve! “Çünkü çaldılar”

Şaibe falan yok. Özgür Demirtaş hoca videosunda bunlardan bahsediyor zaten. Oylar posta yoluyla geldiği için geç tamamlanacak bazı eyaletler. Bu oylar da genelde demokratların oylarıymış. Trump'ın önde götürdüğü yerler, az fark varsa şayet Biden'a geçebilir.

%98 yalnız o. Yani büyük ihtimalle Trump orayı aldı.
1604562835789.png

Sayımı tamamlanmayan 100.000 oy daha var diyor. Onların yalancısıyım :)

Mesajda gülünecek bir şey olduğunu zannetmiyorum. Sen bir doktora görün, şayet pek iyi değilsin.
Trump'ın önde olduğu yerlere bak, sayılmayan oy: %1.2 tüm oylar Biden'a gitse bile Trump eyalet kaybetmez çünkü Trump aldığı eyaletlerde %1.2'den önde. Güya seçim sonuçları değişmez.
Trump'ın önde olduğu yerlere bak, sayılmayan oy: %1.2 tüm oylar Biden'a gitse bile trump eyalet kaybetmez çünkü trump aldığı eyaletlerde %1.2'den önde. Güya seçim sonuçları değişmez.

1000 IQ şaka yapıyorum 🤣

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajda gülünecek bir şey olduğunu zannetmiyorum. Sen bir doktora görün, şayet pek iyi değilsin.

3 Noktalı özgür demirtaş’tan, Amerika seçimlerini takip ediyorsan bence bir kendinizi gözden geçirin hocam. Kendisi ağır bir şovmendir zira. Yıllardır her şeyi o bilir, o duyar, o görür. Başka kimse bir şey bilmez ondan başka. Ondan kat kat bilgili insanlarımız alçak gönüllü iken kendisi adeta bir ego yığınıdır.

3 Noktalı özgür demirtaş’tan, Amerika seçimlerini takip ediyorsan bence bir kendinizi gözden geçirin hocam. Kendisi ağır bir şovmendir zira. Yıllardır her şeyi o bilir, o duyar, o görür. Başka kimse bir şey bilmez ondan başka. Ondan kat kat bilgili insanlarımız alçak gönüllü iken kendisi adeta bir ego yığınıdır.
Oh.
Bak şu an bahane bulmaya çalışıyor. Güya eleştiriye çok açık. 😆😆

Özgür hocanın CV'sine bir göz atmanızı tavsiye ederim. Kendisi 15 yıl ABD Merkez bankasında çalışmış, oradaki seçimlere aşina olmuş birisi. Ayrıca kendisi bilgi ve birikimiyle ülkemizdeki en büyük şirketlere danışmanlık vermektedir misal THY. Sırf muhalifsiniz diye liyakati ayaklar altına alıyorsanız bu sizin sorununuz, hatta ülkemizin şu andaki sorunu.

Özgür hocanın CV'sine bir göz atmanızı tavsiye ederim. Kendisi 15 yıl ABD Merkez bankasında çalışmış, oradaki seçimlere aşina olmuş birisi. Ayrıca kendisi bilgi ve birikimiyle ülkemizdeki en büyük şirketlere danışmanlık vermektedir misal THY. Sırf muhalifsiniz diye liyakati ayaklar altına alıyorsanız bu sizin sorununuz, hatta ülkemizin şu andaki sorunu.
Özgür hocanın CV’sine bir laf ettim mi? Ancak son yıllarda sosyal medya kullanıcılarının hareketlerine göre tavır alıyor. Nitekim hoca, gazla çalışır. Bir tweet çak “hocam her şeyi biliyorsunuz harikasınız” diye. Senden kralı yoktur. Uzun lafın kısası, Özgür Demirtaş ancak ve ancak tatlı su muhaliflerini büyüler o çok “bilgi”siyle. Lâkabı, ben demiştim özgür. Onu haksız çıkaran birisi olsun hemen bütün twitleri siler. Ama o demişti pardon.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı