Ukrayna'daki insanlara ne kadar yardım ettiyse o kadar.
NATO'ya üye olsalar dahi Amerika yardımı tamamen göz boyamalik olacaktır. Büyük ülkelerin arkasına sığınıp iş yapmak 40kg keko çocuğun kuzenine güvenmesi gibidir.NATO'ya üye değiller gaza gelmemek gerek tarihten ders çıkarsınlar sizce doğru mu?
Rusya sınırlara asker koyup sonra Ukrayna’ya savaş açınca, Ukrayna’nın doğal olarak Amerika’ya sığınması normal değil mi? Ne yapılması gerekiyordu?NATO'ya üye olsalar dahi Amerika yardımı tamamen göz boyamalik olacaktır. Büyük ülkelerin arkasına sığınıp iş yapmak 40kg keko çocuğun kuzenine güvenmesi gibidir.
Ukrayna ile ABD'nin yarısına yakın gelir getiren bütün ABD şirketlerinin çip üretim merkezi olan Tayvan'i kıyaslamak yanlış olur. Kimse Tayvan'a elini süremez muhtemelen, boş muhabbetler işte.
Rusya-Ukrayna mevzusuna dayanarak söylemedim cevabım "gaza gelmemek lazım değil mi?" sorusunaydı. Arka arkaya olunca karıştı biraz.Rusya sınırlara asker koyup sonra Ukrayna’ya savaş açınca, Ukrayna’nın doğal olarak Amerika’ya sığınması normal değil mi? Ne yapılması gerekiyordu?
NATO'ya üye olsalar dahi Amerika yardımı tamamen göz boyamalik olacaktır. Büyük ülkelerin arkasına sığınıp iş yapmak 40kg keko çocuğun kuzenine güvenmesi gibidir.
Rusya sınırlara asker koyup sonra Ukrayna'ya savaş açınca, Ukrayna'nın doğal olarak Amerika'ya sığınması normal değil mi? Ne yapılması gerekiyordu?
Yemleme taktiği ülke isimleri farklıÇok yerinde örnek verdiniz perşembenin gelişi çarşambadan belli.
Bu kadar güvenmeyecekti ortada çaresizce kalır. Üye olamayacaklarını Amerika bile itiraf etti. 2008"de Gürcistan'a da yaptılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.