ABD'de aynı anda iki üniversiteye gidilebilir mi?

Harzy

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam ben yurt dışında okumaya düşünüyorum. Hem Harvard'ı okuyup hem de MİT okuma istiyorum. Harvard'a doktorluk MİT'de bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. İkisi de yüz yüze olur mu?

Hayır yapamassın. Zaten azıcık araştırsaydın harvardda tıp okumak için zaten başka bir lisans programını bitirmen lazım olduğunu görürdün. Eligibility Requirements

Evet, Amerika'da iki üniversite okuyabiliyorsunuz teknik olarak ancak ülke sadece birine mali yardım yapıyor.
Ayrıca ABD de aynı anda iki üniversite okuyamassın yasal olarak da imkanı yok.

Yapabileceğin tek şey harvard ve mit zaten anlaşmalı üniversiteler birisinde okurken diğerinden ders alabilirsin ama bu sana diploma vermez. İlk önce birini sonra öbürküsünü okucaksın.

Hayır yapamassın. Zaten azıcık araştırsaydın harvardda tıp okumak için zaten başka bir lisans programını bitirmen lazım olduğunu görürdün. Eligibility Requirements

Ayrıca ABD de aynı anda iki üniversite okuyamassın yasal olarak da imkanı yok.

Yapabileceğin tek şey harvard ve mit zaten anlaşmalı üniversiteler birisinde okurken diğerinden ders alabilirsin ama bu sana diploma vermez. İlk önce birini sonra öbürküsünü okucaksın.
Tıp detayına dikkat etmemiştim cevaplandırırken, detaylı açıklama ve hem konu sahibini hem beni aydınlatma için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı