Yahu bırakın kim ne alıyorsa onu alsın. İnternet çağında yaşıyoruz. Google'a iki kelime yazıp aratsanız yüzlerce sitede hangi donanımların kaliteli hangilerinin dandik olduğunu görürsünüz.
İnsanlar başkalarının lafına bakmaktansa biraz da kendileri araştırsınlar.
Bırakın Abdullah'ın, Ali'nin ya da Veli'nin dediklerini.
Takım tutar gibi DA forumu açıldığından beri herkes birbirine üstünlük kurmaya çalışıyor. Çayımı çorbamı aldım uzaktan izliyorum da bi' tık kabak tadı vermeye başladı. Bence salın kim ne yapıyorsa yapsın kasmayın.
Benim Abdullah ile bir derdim yok zaten, yanlış bilgilendirme yaparak başkalarını yanlış yönlendirmesi beni rahatsız eden konu. Belki 5000TL senin, benim için çerez parasıdır ama yazın çalışıp zar zor para biriktirmiş, yıllardır hayalini kurduğu bilgisayarı toplamak isteyen bir genç için çok büyük bir meblağ da olabilir. @reptile
Buraya laf etmişler ama birkaç günlük ve yönetimi halihazırda olan bir foruma göre 40 fırın ekmek yemeleri lazım. Site Site altyapısı XF falan kullanması güzel ama kitlesi ve üslupları vasat.
Bu altta gördüğüm posttan sonra tamamiyle Abdullah abiden soğudum. Eki Görüntüle 520728
Bu işler öyle işlemiyor maalesef. Huysuz bir tip bence. Samimi görülmesi gerekiyor videolarda, yoksa kendini nasıl inandırır ki? Aklı sıra Sponsor markalarını arşa çıkartarak ucuz sistem toplayacak. E ucuz kardeşim de elinde tutulur parçası ne? İşlemci, anakart, peki bunlara gücünü verecek kaynak kötü olur yanar tüm sistem giderse ne olacak? Adam yaza kadar havadar yer de kullandı. Yazın oda değiştirdi hiç hava almıyor. Yansa sistem sıcaktan ne olacak? O adamın çalışıp kazandığı para ile en iyisini almaya çalışırken bunun gibiler yüzünden sistemi tehlikeye atıyorlar. Daha Dual channel önermez gelmiş laf yapıyor. Utanmasa Apex Pro ile Gamepower Warlock eşit tutar. Bunlara kanmayın arkadaşlar, bütçenizi belirtin, konunuzu açın sisteminizi toplayalım. Daha üyesine neredeyse küfür edecek, kendi ülkesinin dilini bile düzgün kullanamaz gelir sistem toplar.
Abdullah arkadaşımızın seviyesi belli. Yılda 2-3 defa sağlam markalar kullanıp, sınırlı stok ile sistem toplar. Birincisi, forum sahibi veya başka bir yöneticinin laf dalaşına girmesi hata. İkincisi, topladıkları sistemleri görüyoruz. Güzel topladığı sistemler oluyor. Ama bu sistemleri dikkatli incelerseniz sadece belli başlı bileşenler marka. Sistemi topluyor, oyun testini yapıyor ve videoları yayınlıyor. Kullanıcı aldıktan sonra acaba hangi sorunlar ile karşı karşıya gelecek? En önemli bileşen olan PSU dandik markalar. SSD olayında bildiğimiz JD. Yani bu insanların seviyesine inmeyin, muhatap olmayın. Ben Recep Baltaş'ın veya üst düzey yöneticilerin bu olaylara girdiğini dahi görmedim. Abdullah arkadaşımız, toplamış tayfasını oraya buraya laf atıyor. Yani gereksiz muhabbetler döndürüyor. Sponsorluk için önermediği marka kalmadı.
Giriş seviyesi değil arkadaşım. Gayet F/P bir model. Bütçen yoksa alabilirsin. Bu kırpmak değil kısmak oluyor. Eksiği yok ama daha düşük modeli. Aynı işlemleri yapabiliyor.