Abdullah cidden samimi değilsin

Siz olsanız hangi sistemi alırdınız?

• FRY5-KILLER V1

Oy: 30 83,3%
  • DA-SISTEM

Oy: 6 16,7%

• Oy verenlerin toplamı
    36
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumunuzu gayet beğendim fakat, 'İsteyen istediğini alsın' düşüncesi biraz yanlış. İnsanları bilinçlendirmeliyiz çünkü aylarca para biriktirip, hayal kuran bir genç için 3k,5k çok büyük bir mevla. Bu arkadaşlarımız ise - değil video 10 dakika ise 10 dakikasında da + yönlerini anlatıyor. - yönleri ise kullanıp ağzı yanmış insanlara düşüyor.

Yürek varsa da nedir? Polat alemdar mı bu adam? karşı çıksan evimizi mi tarayacak? Kimsiniz?
Elimizde iki sistem var ve biz bu iki sistemin artı ve eksi yönlerini paylaştık diye düşünelim. Bir sistemin eksi yönü daha fazla olsun. Kişi bunu bilmesine rağmen o sistemi alma özgürlüğüne sahiptir. Belki sadece bir parçası hoşuna gitmiştir. Belki diğerinde beğenmediği bir şey vardır bilemeyiz. Burada söylemek istediğim sen doğruları anlat fakat kişi istediğini yapmakta özgürdür. Kişilere zorla birşeyleri dayatamayız. Hayat içinde bu geçerlidir.

Arkadaşlar, paylaşım veya mesaj atarken dikkat edelim.

Kullanıcıların paylaşımlarını ya da önerileri "Technopat" önerisi olarak nitelendirmek yanlış olur.

Abdullah da zannedersem sistemi "Technopat" önerdi zannetmiş.

Dikkat edelim. Ve gereksiz tartışmalardan da kaçınalım. :)

Son düzenleme:
Bahsettiğin sistemi sen mi topladın? @fryzen

Eğer öyleyse, buna Technopat sistemi denmesi yanlış olmuş. Zira resmi olarak Technopat'ın değil.

Ayrıca, o forumda konuyu açan arkadaşımız da yanlış yönlendirmiş. Technopat sistemi değil.

Kullanıcı sistemi.

Technopat bir sistem topladığından bunu Anasayfası'ndan ve bazen de YouTube'dan da paylaşıyor.
Sistemi ben toplamıştım, DA Forum'a hayırlı olsun konusu ne alemde diye girdiğimde gördüm bu arkadaşı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı