Abdullah cidden samimi değilsin

Siz olsanız hangi sistemi alırdınız?

• FRY5-KILLER V1

Oy: 30 83,3%
  • DA-SISTEM

Oy: 6 16,7%

• Oy verenlerin toplamı
    36
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abdullah'ı topladığı tek bir yer var sen farklı farklı yerden topluyorsun.
OC diyorsunuz e Abdullah'ı sistemini de OC yaparsak farkını ortaya koyar. Gamepower ve Gamebooster önermeyen arkadaşlar bu sisteme iyi diyor. İşin özü şu ki "Bir gün yediğin hurmalar o gün elir sana hesabını sorar"
Sylveon'a gelirsek canım benim Gamepower gibi markalara kızıyordu bu sistemi beğenmemiş olman lazım. Yani işin özü laf söylediğiniz firmaları şimdi kullanmanız bana bi gülme getirdi.
(Mu malınmaz cu alınmaz diyerek olmuyor işte) Parantez içindeki yazım bilerek yapılmıştır. 3600 oyun için daha iyidir.
Technopat'ın severim ama Recep Hocam bazı arkadaşlar bireysel olarak Technopat'ı zedeliyor. Abdullah'ı sevmezdim ama son zamanlarda seviyorum. Bir şey OC ediyorsanız diğerinide OC yapın da aynı özellikte olsunlar.
Benim arkadaşım da kullanıyor ben de onunla kullandım olmadı şansa bak. Ev ortamı herkeste aynı olmuyormuş.

Galiba yazdıklarımı okumadın. İşlemcide iki işlemci de OC'luyken 2700'ün daha üstün olduğunu söyledim. Ekran kartında da stok halde zaten arada ciddi bir fark olduğunu, AMD olan kartın potansiyeli daha fazla olduğu için farkı daha da açabileceğini belirttim.

Selam söylersin grubuna gidince dostum . Daha fazla fanboy göndersin ki inanalım kendisine.

Konu hakkındaki fikrimi belirtmek gerekirse bence bu tür durumları karşılıklı gruplaşma şekline çevirmek pek doğru olmaz. Kişilerin önüne tabiri caizse "yem atarak" saldırtmakta pek yakışır bir durum değil. Sistemlerin artı ve eksi yönlerini paylaşalım , bırakalım isteyen istediğini seçsin. Rekabet kişinin kendi başarısını da arttırır. Sistemler hakkındaki düşüncem ise her iki sistemde uygun,Ryzen 5 3600 bence bir tık önde bir işlemcidir (tabi ne için kullandığınız da önemli). Ekran kartı olarak ise her ikisi de sağlam. Sistemlerin ikisi de depolama olarak biraz düşük kalmış. Sonuç olarak iki sistemde birbiri ile rekabet edebilecek sistemlerdir aksini söyleyene pek de itibar etmenin lüzumu yoktur. Saygılar

Selam söylersin grubuna gidince dostum . Daha fazla fanboy göndersin ki inanalım kendisine.
Mamepower malınmaz diyen tayfa. Noldu ya?
Sizler sadece olduğunuz tarafı tutarsınız kötü olsada sizin adınıza acıyorum. "Corsair alacaksın GARDAŞ, COOLER MASTER ALACAKSAN GARDAŞŞ" diyenler Gamebooster kasa olan sistem öneriyor. Gülüyorum gülüyorum ve Gine gülüyorum. Abdullah fanı olsaydım QP RED almazdım. Selam olsun Abdullahıma.
Ben orda Abdullah'ı sınayıp bursa arkasından konuşmuyorum. Çünkü ben de kimsenin arkasından konuşma lüzmu yok. Orda Abdullah'ı sınarsınız burda arkasından laflarsınız. Bu kadar yürek varsa bunu DA Forumda da yapmanızı istiyorum. Herkesten özür dileyeceğim.

Konuyu tam olarak okumadım hatta forumlar arasındaki rekabete de aşina olmadığım gibi anlam da veremedim. Sonuç olarak buradan ya da oradan tavsiye alan son kullanıcının işine yarayacak, bütçesi dahilinde ki en iyi sistem oluşturulabilirse ne ala. Şurası da bir gerçek ki firmalardan özel iskonto ile ürün alınabilecek bir avantajla hazırlanan sistem farklı, iskontosuz kendi çapında, firmalardan araştırma yaparak hazırlanacak sistem farklı olacak tabi ki. Yani biri 5000 TL ye mal olacak bir sistemi, iskontolar sayesinde 4500 TL ye mal etmiş bunu piyasaya sürüyor, diğeri de 4500 TL yi bütçe kabul edip aslında 5000 TL lik bir sisteme muadil hazırlayacak.

Yorumunuzu gayet beğendim fakat, 'İsteyen istediğini alsın' düşüncesi biraz yanlış. İnsanları bilinçlendirmeliyiz çünkü aylarca para biriktirip, hayal kuran bir genç için 3k,5k çok büyük bir mevla. Bu arkadaşlarımız ise - değil video 10 dakika ise 10 dakikasında da + yönlerini anlatıyor. - yönleri ise kullanıp ağzı yanmış insanlara düşüyor.

Yürek varsa da nedir? Polat alemdar mı bu adam? karşı çıksan evimizi mi tarayacak? Kimsiniz?

Bahsettiğin sistemi sen mi topladın? @fryzen

Eğer öyleyse, buna Technopat sistemi denmesi yanlış olmuş. Zira resmi olarak Technopat'ın değil.

Ayrıca, o forumda konuyu açan arkadaşımız da yanlış yönlendirmiş. Technopat sistemi değil.

Kullanıcı sistemi.

Technopat bir sistem topladığından bunu Anasayfası'ndan ve bazen de YouTube'dan da paylaşıyor.

İşte bu yüzden Technopat'ın itibarını zedeliyorlar. Yoklayan arkadaş bu konudan biri ama belli etmiyor kendini. Ne naçizane bir durum değil mi? Hem itibarı zedeliyor hem de yazamıyor.

Hangisi işime yarar ise onu alırım.

Tartışmaya gerek yok. Antibiyoti... Öhm. Teknobiyotik mi güzel sistem yaptı. Onu seçerim. Donanım Arşivi daha güzel bir sistem mi yapmış? Fikrimi değiştirir Donanım Arşivini seçerim. Technopat ikisinden daha iyi bir sistem mi yapmış? Technopat'ı seçerim.

Tartışmaya gerek yok. Sadece kullanıcılar - yönleri hakkında bilgilendirilsin gerisi alıcıya kalmış.

Bu arada yeni video atmış :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…