ABD’ye Yüksek Lisans eğitimi için gitmek

Amiatinus

Decapat
Arkadaşlar ben eğer ABD’den herhangi bir üniversiteye Yüksek Lisans için gidersem orada nasıl geçinebilirim? Yani üniversitenin bir bursu oluyor mu veya Hükümet bir yardım yapıyor mu? Kısacası nasıl geçiniceğim orada?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben eğer ABD’den herhangi bir üniversiteye Yüksek Lisans için gidersem orada nasıl geçinebilirim? Yani üniversitenin bir bursu oluyor mu veya Hükümet bir yardım yapıyor mu? Kısacası nasıl geçiniceğim orada?
Abd de devlet yada özel farketmez tum üniversiteler paralıdır 40k dollar gibi yüksek paralar isterler

Abd de devlet yada özel farketmez tum üniversiteler paralıdır 40k dollar gibi yüksek paralar isterler
Saçmalama istersen. Amerika'da her üniversite o kadar para istemiyor, 40.000 dolar vermek yerine, hem kaliteli eğitim veren hem de ucuz olan üniversiteler de var. Yıllık 750 dolar dan 4000 dolar'a kadar ucuz üniversiteler bulunabilir.

İngilizce bilmek de şart ona göre, bura da ki insanlar ile anlaşabilmek için, öyle azıcık ingilizce yetmez. Özellikle çalışacaksan kesinlikle şart. Çünki birsürü insan ile diyaloğa geçeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı