Abimin evden gitmesine 2 yıl var ama ben şimdiden üzülmeye başladım

JCaesar

Hectopat
Abim üniverstiye gidecek abimle birbirimizi o kadar seviyoruz ki, lise son, sınava girecek eğer uzak bir yere giderse diye çok korkuyorum ve çok üzülüyorum. Bu normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde uzakta olması iyi bir durum bence. Ayrı eve çıkarsa yanına uğrama şansınız, okuduğu yeri gezme imkanı gibi avantajları var.
Özleminizi dindirirken unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz ve her halükarda sizin abiniz olarak kalacak.

Babam ben doğduğumdan beri otobüs kaptanı 7-8 yıl boyunca turist gezdirdi. Eve 2 ayda bir gelirdi. Daha sonra şehir içine geçti. Şuanda tır şöförü, abimse bu yıl evlendi. Ondan önce ben 5. sınıftayken 6 sene üniversitedeydi. 1 sene yanımda kaldı 2 ay önce evlendi. Ben annem ile yalnız büyüdüm. Şimdiden yalnızlığa alış.

Ayrıldığınız vakit, şu anda öngördükleriniz zaten yeterli olmayacak; bu sebeple, sevdiğiniz her kim olursa olsun anın kıymetini bilin. Ayrılıklar zaten kaçınılmaz. Zaman ve şartlar sonucunda, ulaşılmaz ayrılıklar olmaması temennisi ile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı