Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Abimin evden gitmesine 2 yıl var ama ben şimdiden üzülmeye başladım
Abim üniverstiye gidecek abimle birbirimizi o kadar seviyoruz ki, lise son, sınava girecek eğer uzak bir yere giderse diye çok korkuyorum ve çok üzülüyorum. Bu normal mi?
Evde uzakta olması iyi bir durum bence. Ayrı eve çıkarsa yanına uğrama şansınız, okuduğu yeri gezme imkanı gibi avantajları var.
Özleminizi dindirirken unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz ve her halükarda sizin abiniz olarak kalacak.
Babam ben doğduğumdan beri otobüs kaptanı 7-8 yıl boyunca turist gezdirdi. Eve 2 ayda bir gelirdi. Daha sonra şehir içine geçti. Şuanda tır şöförü, abimse bu yıl evlendi. Ondan önce ben 5. sınıftayken 6 sene üniversitedeydi. 1 sene yanımda kaldı 2 ay önce evlendi. Ben annem ile yalnız büyüdüm. Şimdiden yalnızlığa alış.
Ayrıldığınız vakit, şu anda öngördükleriniz zaten yeterli olmayacak; bu sebeple, sevdiğiniz her kim olursa olsun anın kıymetini bilin. Ayrılıklar zaten kaçınılmaz. Zaman ve şartlar sonucunda, ulaşılmaz ayrılıklar olmaması temennisi ile.