Abra 16.2.1 99 Derece Oluyor

Daha fazla  
İşlemci: i7-9750H
Ekran Kartı: GTX 1050 3 GB
RAM: 8 GB
SSD: 480 GB

Warzone oynarken ekran kartı 90-95 dereceyi görüyor, işlemci desen 99 derece uçak kaldırır gibi ses çıkıyor.
15 aylık laptop, herhangi bir bakım yaptırmadım. Warzone dışında pek sıkıntı yaratmadı bugüne kadar.

Sizce sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakım yaptırmadım diyorsun. O zaman sence ne sorun olabilir sorun ?
Sorun ısı. Büyük ihtimalle termal macun eskimiş ve cihaz tozlanmış. Bakım gerekiyor. Kendiniz de yapabilirsiniz ya da isterseniz servise götürebilirsiniz.

İnternette yorumları okudum, 99 dereceyi görebilir kapanmadığı sürece sıkıntı yok demişler. Sonra da anakart arızalı diyip yeni gelen anakartlarla da bu dereceyi gören kişiler olmuş. Undervolt yapmak zorunda kalmışlar.

İnternette yorumları okudum, 99 dereceyi görebilir kapanmadığı sürece sıkıntı yok demişler. Sonra da anakart arızalı diyip yeni gelen anakartlarla da bu dereceyi gören kişiler olmuş. Undervolt yapmak zorunda kalmışlar.
Termal bakım yaptırırsanız büyük ihtimalle sorun çözülür. Çözülmez ise yine buraya konu açabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı