Abra A5 Apex Legends kasma sorunu

DoctorDepressed

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  

Linkte görmüş olduğunuz bilgisayara sahibim. Öyle inanılmaz bir bilgisayar değil ama bir üniversite öğrencisi için fazlasıyla iyi. Sahip olduğum sisteme bakarsak, Apex Legends adlı oyunda 15-20 FPS görmek normal mi ? En düşük ayarlarda bile 20 FPS üstüne çıkamadım. Ek olarak yeni nesil hiç bir oyunda (2018-2019) kasma problemi yaşamadım ve aynı zamanda 50-60 FPS (ultra-high) altına düşmedim. Geçmiş senelerde çıkan oyunlarda ise çoğunlukla 70-120 arası FPS alıyorum. Umarım birisi bana yardımcı olur. Şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

kardeşim inanmazsın sırf sana teşekkür etmek için gittim hesap açtım sağolasın oyunu siliyodum üzüntüden
Evet normal ekran kartı yeterli deil çünkü önerilen sistemde 970 ekran kartı öneriyo ve 970 70 fps alırken 1050 50 fps lerde fln kalıyo yani 1060 ve üzeri olmak zorunda en az araştırmalarıma göre
70-50 fps dediğimde farklı oyunda ama 970 bile 1050 nin baya üzerinde eski olmasına rağmen

Sorunu çözdüm. Fikrin için yine de teşekkür ederim ama kasmasının sebebi diğer ekran kartı ile başlamasından dolayı. NVIDIA ayarlarından Apex Legends'ı 1050ti ekran kartı ile başlayacak şekilde ayarladım. Şükürler olsun hiçbir sıkıntı yok ve 60-80 FPS arası alıyorum. Umarım bilgin olmadığı başka konularda da böyle bir yazı yazmazsın.

Son düzenleme:
allah aşkına o nvidia dan nasıl oyunu öyle başlattığını bana da anlatır mısın kral bende 1050 var ti değil ama ben de aşırı düşük alıyorum bir yardım allah aşkına
kral acil cevap lazım bana ya lütfen
gör beni bee kardeşim hadi gör yaa

Son düzenleme:

-NVIDIA ayarlarına gir (büyük ihtimalle ekranın sağ alt köşesinde)
-''3D Ayarların Yönetilmesi'' kısmına gir
-Program ayarları kısmına gir
-Ekle butonuna bas ve Apex Legends'ı bul ve seç
-Son olarak tercih edilen grafik işlemciyi Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi olarak seç ve uygula

Birkaç oyunda bu durumu bu yolla çözdüm. Umarım yararım dokunur dostum.

kardeşim inanmazsın sırf sana teşekkür etmek için gittim hesap açtım sağolasın oyunu siliyodum üzüntüden

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…