enes_yavuz55
Hectopat
Son düzenleme:
Sadece chrome açık .Bu değerler boştayken mi yoksa arkada Render vs. uygulama açık mı?
Hayır,atmadım.SSD kullanımı sadece Chrome için çok yüksek. Daha önce hiç format atıldı mı cihaza?
Hocam bu değerler hiç normal değil bu derecede olan bilgisayar için, büyük ihtimal bir şeyler indirirken virüs bulaştırmışsınız. Bilgisayara temiz kurulum en iyisi olacaktır, antivirüs programlarıyla uğraşırsanız kalıntıları kalır tam verim sağlayamazsınız.Sadece chrome açık .
Virüs çıkmamış diyor. SSD sağlık testi yapın.Hocam bu değerler hiç normal değil bu derecede olan bilgisayar için, büyük ihtimal bir şeyler indirirken virüs bulaştırmışsınız. Bilgisayara temiz kurulum en iyisi olacaktır, antivirüs programlarıyla uğraşırsanız kalıntıları kalır tam verim sağlayamazsınız.
Tabi arkada Windows'un yeni gelen güncellemeleri olmuyorsa bu değerler çok fazla ki update olsa bile bu değerler bu bilgisayara fazla, mümkün değil. İyi yönünden bakarsanız üstünüzden mining yapmıyorlar elinizi çabuk tutup temiz bir sıfırlama yaparak kurulum yapın.Sadece chrome açık .
Gerçekten tüm virüs proglamları tüm virüsleri algıladığına emin misin? Şuan mevcut olan tüm antivirüs markalarını kullandım, bilgisayarımda olan mining zararlı yazılımı hiçbiri bulamadı en sonunda sistemin içine girerek kendim sildim. Bu şekilde demek doğru olmaz.Virüs çıkmamış diyor. SSD sağlık testi yapın.
Evet SU630SSD markası nedir? SU630 çıkacak gibime geliyor.
Sorun SSD'de. Servisle iletişime geçip yenisini isteyin.Evet SU630
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.