Abra A5 v15.4 alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  

Şu bilgisayarı almayı düşünüyorum fakat +8 RAM ve 1 TB HDD ekleyerek alacağım.

Sizce alınır mı? Başka önerebileceğiniz var mı?

Önerebileceğiniz varsa beklerim :)

Haklısınız.
Şuanda pek bir indirim yok. Geçen hafta sonu indirimler vardı. Eğer çok acil değil ise biraz indirim kovalanabilir. DH-Sıcak Fırsatlar'ı takip edebilirsin.

Sadece öneri olması açısından bu modeli HP para iadesi ile 5000 civarına satın alabilirsin. Ram yükseltmesi yaparak kullanımına göre HDD yükseltmesi bile gerekmeden kullanabilirsin.

Şuan R5 3550H + GTX 1650 modellerin fiyatları biraz artmış ancak para iadesi olayı onlar içinde geçerli. Ancak önerim biraz bekleyip indirim kovalaman.

Son olarak şunu da belirtmek istiyorum. Konunun en başında attığınız linkteki bilgisayarın işlemcisi i7 9750H. Eğer Ryzen işlemcili bir bilgisayar alırsanız işlemci tarafında hatırı sayılır bir performans düşüşü yaşayacaksınız. Ancak ekran kartı GTX 1650 olacağı için oyun performansında performans artışı kazanacaksınız. Eğer temel ve ana amaç oyun ise R5/R7(Tercihen R7 3750H) + GTX 1650 yeterli olacaktır.

Şuanda pek bir indirim yok. Geçen hafta sonu indirimler vardı. Eğer çok acil değil ise biraz indirim kovalanabilir. DH-Sıcak Fırsatlar'ı takip edebilirsin.

Sadece öneri olması açısından bu modeli HP para iadesi ile 5000 civarına satın alabilirsin. Ram yükseltmesi yaparak kullanımına göre HDD yükseltmesi bile gerekmeden kullanabilirsin.

Şuan R5 3550H + GTX 1650 modellerin fiyatları biraz artmış ancak para iadesi olayı onlar içinde geçerli. Ancak önerim biraz bekleyip indirim kovalaman.

Son olarak şunu da belirtmek istiyorum. Konunun en başında attığınız linkteki bilgisayarın işlemcisi i7 9750H. Eğer Ryzen işlemcili bir bilgisayar alırsanız işlemci tarafında hatırı sayılır bir performans düşüşü yaşayacaksınız. Ancak ekran kartı GTX 1650 olacağı için oyun performansında performans artışı kazanacaksınız. Eğer temel ve ana amaç oyun ise R5/R7(Tercihen R7 3750H) + GTX 1650 yeterli olacaktır.

Teşekkürler. Karşılaştırıp bir karara bağlarım. :)

Teknoloji şans işi. Sizin bilgisayarınız bozuldu diye onun alacağı bilgisayar da bozulacak diye kaide yok.

Hocam HP cihazlarda fan sesinin az olup ısının fazla olması sorunu var.
Her hangi bir sıkıntısı oldu mu?(Yakında almayı düşünüyorumda)

Hocam herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve benim gibi hor kullanan yoktur herhalde.

Hocam HP cihazlarda fan sesinin az olup ısının fazla olması sorunu var.
Haklısınız, fakat dediğiniz fabrika çıkışı hata yada tasarım hatası olarak adlandırılsa daha doğru olur. Bozulması ile alakası yok. Ama sizin bilgisayarınızın bozulma nedeni ısı kaynaklı ise dediğiniz doğru.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı