Abra A5 V15.5 alınır mı?

CubbeliPEPE

Hectopat
Yer
hm
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Abra A5 V15.5 model cihazı almayı düşünüyorum, fakat Monster hakkında çok şikayet duydum. Kullanan kişiler görüşlerini paylaşabilirler mi? Sizce 6-7 yıllık kullanımda sorun çıkartır mı?

Bence Başka Modellere bakın veya daha iyi laptopların indirimini beklein çünkü gtx 1650 de yavaş yavaş gtx 1050 gibi patatesleşiyor. Ayrıca bir oyun Lapopbunda i5 değil ryzen 5 olmalı. Çünkü ryzenler oyun için tasarlandı.

O zaman ya Game Garaj ya Acer ya da düşük bir ihtimal olsa da Casper'a bakacağım.

4 yıllık Casper bilgisayarım var en azarından dokunmatik ve ısınma sorunu dışında bir sıkıntısı yok, zaten Excalibur serisinde çözmüşler ısınmasını fakat servisleri çok kötü.

Sınır 7000 TL olacak şekilde öneriler yapabilirsiniz.
Laptop almanız şartmı çünkü laptoplar performans olarak çok kötü toplama bir aksa almanızı öneririm
forumdaki kime sorsanız toplama kasa dahaza iyidir diyecektir ama siz ben yanımda taşımak istiyrum derseniz orsaını bilemem ama en iyisi kasalar bu arada 7000 tlye gtx 1650den başka bulamadım.

Bence Başka Modellere bakın veya daha iyi laptopların indirimini beklein çünkü gtx 1650 de yavaş yavaş gtx 1050 gibi patatesleşiyor. Ayrıca bir oyun Lapopbunda i5 değil ryzen 5 olmalı. Çünkü ryzenler oyun için tasarlandı.

Gaming laptop üreticileri AMD işlemci kullanmaktan her zaman kaçınırlar. MSİ ve Monster'ın AMD işlemcili modeli zaten yok, Asus ise bildiğim kadarıyla sadece TUF serisinde fiyatı düşürmek için AMD kullanıyor. Şu anda oyun laptopları için üreticiler i5-9300H, 10300H veya i7 9750H, 10750H tercih ediyorlar.

Bu arada intelin oyunlarda verdiği performans tek çekirdek performansına bağlı olarak bir miktar daha iyidir. Fakat masaüstü platformda AMD önerilir çünkü fiyat olarak intelin çok altındadır.

Üst segmentte monster önermem genelde. Ama bu bütçede farklı markalara yönelirseniz donanımdan çok kısmak gerekiyor. Monster önermememin nedeni de genel parça kalitesidir. Klavye, hoparlör, ses aygıtları vs. çok kaliteli değildir Monster'da. Onun dışında servisi falan ilgileniyor diye biliyorum.

6-7 yıl sizi götüreceğini sanmıyorum. Laptoplar masaüstü bilgisayarlar kadar uzun ömürlü değildir. Bu laptop büyük ihtimalle 3 yıl sonraki üst segment oyunları çalıştıramaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı