Kopyadan yakalanınca ne yapılabilir?

Hocam, eğer gerçekten kopya çekildiyse bugün kopya çeken yarın iş güç sahibi olduğunda ne yapmaz? Küçük kağıt, bacağının arasına koymak, unuturum diye, gizlemek... Başka bir şeyi işaret etmiyor bence.

Hocam boş yapmayın kopya çekip yakalanan bir daha çekmez istese de önemli bir sınavda çekemez. Lisede kopya çekmeyen 1 tane öğrenci yoktur sırf adrenalin olsun diye herkes 1 kez dener zaten bir süre sonra kopyanın mantıksız olduğunu kendisi idrak eder. Hiç mi öğrenci olmadın sanki? Lisede o kafayla neler neler yaptık biz şu an hiçbirini yapmıyoruz senin mantığına göre biz yaşamayalım ölelim o zaman? Bırakın şu saçmalıkları. Yanlış yapacaksın ki tecrübe edinesin bu hayatta. Profil fotoğrafına bakınca yorum yapmak istemedim ama yazmazsam arkadaşa ayıp olacaktı.

Disiplin kuruluna çıkacağım sonuçta bu sicilde gözüküyor diye biliyorum.
la yok öyle birşey göz korkutuyorlar.

Hocam boş yapmayın kopya çekip yakalanan bir daha çekmez istese de önemli bir sınavda çekemez. Lisede kopya çekmeyen 1 tane öğrenci yoktur sırf adrenalin olsun diye herkes 1 kez dener zaten bir süre sonra kopyanın mantıksız olduğunu kendisi idrak eder. Hiç mi öğrenci olmadın sanki? Lisede o kafayla neler neler yaptık biz şu an hiçbirini yapmıyoruz senin mantığına göre biz yaşamayalım ölelim o zaman? Bırakın şu saçmalıkları. Yanlış yapacaksın ki tecrübe edinesin bu hayatta. Profil fotoğrafına bakınca yorum yapmak istemedim ama yazmazsam arkadaşa ayıp olacaktı.

"Herkes yaptı o zaman normal" kafası zaten memleketi çamura çeviren şey. İsterseniz önce bir üslubunuzu toplayın. 'La', 'hocam boş yapmayın' gibi sokak arası cümlelerle tartışma kazanılmaz. Lisede kopya çekmiş olmanız sizin ahlak normallerinizin düşük olduğunu gösterir, bunu da utanmadan normalleştiriyorsunuz. Ben yanlışın bedeli olur diyorum, hatanın bedeli çekilmeli diyorum, siz 'ben yaptım siz de yapın' kafasındasınız. Bu bir savunma değil, kusura bakmayın. Profil fotoğrafı üzerinden konuşmaya çalışmanız da argümanınız olmadığını gösteriyor. Medeni insan gibi tartışamıyorsanız laf kalabalığıyla konuyu kapatmaya çalışmayın. Kopya çekmekle ölmenin anlamı ne ayrıca?

"Herkes yaptı o zaman normal" kafası zaten memleketi çamura çeviren şey. İsterseniz önce bir üslubunuzu toplayın. 'la', 'hocam boş yapmayın' gibi sokak arası cümlelerle tartışma kazanılmaz. Lisede kopya çekmiş olmanız sizin ahlak normallerinizin düşük olduğunu gösterir, bunu da utanmadan normalleştiriyorsunuz. Ben yanlışın bedeli olur diyorum, hatanın bedeli çekilmeli diyorum, siz 'ben yaptım siz de yapın' kafasındasınız. Bu bir savunma değil, kusura bakmayın. Profil fotoğrafı üzerinden konuşmaya çalışmanız da argümanınız olmadığını gösteriyor. Medeni insan gibi tartışamıyorsanız laf kalabalığıyla konuyu kapatmaya çalışmayın. Kopya çekmekle ölmenin anlamı ne ayrıca?

Ben normalleştirmiyorum sen anlamıyorsun. Keşke sorun lisede kopya çeken öğrenciler olsaydı sadece o zaman tamam haklısın derdim ama sanki her şey çok iyi 15 yaşındaki bir lise öğrencisinin kopya çekmesi her şeyi mahvediyormuş gibi konuşma. Gerçek hayatta bunların hepsi boş muhabbet çok iyi derece yapmış ama insanlığı 0 olan insanlarla sen hiç karşılaşmadın herhalde. Biz ölelim o zamandan bahsettiğim şey kopya değil genel olarak öğrencilik zamanında yaptığımız hareketlerden bahsediyorum. Alışmıssınız din üzerinden insanları avutmaya anlamamanız normal.

Ben normalleştirmiyorum sen anlamıyorsun. Keşke sorun lisede kopya çeken öğrenciler olsaydı sadece o zaman tamam haklısın derdim ama sanki her şey çok iyi 15 yaşındaki bir lise öğrencisinin kopya çekmesi her şeyi mahvediyormuş gibi konuşma. Gerçek hayatta bunların hepsi boş muhabbet çok iyi derece yapmış ama insanlığı 0 olan insanlarla sen hiç karşılaşmadın herhalde. Biz ölelim o zamandan bahsettiğim şey kopya değil genel olarak öğrencilik zamanında yaptığımız hareketlerden bahsediyorum. Alışmıssınız din üzerinden insanları avutmaya anlamamanız normal.
Sazı alıp dağa kaçma hocam :D Din muhabbeti de nereden çıktı? Genişlettikçe genişlettiniz konuyu. Kendinizi "gençlikte yaramazlık yaptık eheh" romantizmiyle aklamaya çalışmayın. Kimse lisede yapılan her hareketi insanı vs. batıran şey ilan etmiyor. Dinle alakalı tek kelime etmemişim, siz kendi kafanızdaki tartışmayı yazıyorsunuz. Konuyu dağıtıp mağdura bağlamaya çalışmanız argüman üretmediğinizin göstergesi. Ben hala aynı yerdeyim, yanlışın yanlış olduğunu söylemek kötü bir şey değil. Siz hala daha ben yaptım siz de yapın çizgisindesiniz. Ciddiye alınacak tarafınız yok. İyi günler dilerim. Ha birde, 15 yaşındaki bir lise öğrencisi bile bunları ayırt edebiliyor ve siz edemiyorsanız sıkıntı bende değil demek, doğruyla yanlışı ayırt edemeyende. İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı