Abra A5 v16.6 uzun "bip" sesleri ardından kapanıyor

bloodritee

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün sitede bilgisayarımdaki arıza ile alakalı bir soru paylaştım ancak daha soruya yanıt alamadan başlayan bip sesleri giderek artarak PC'nin kapanmasıyla son buldu. Dün 2 defa, bugün sabah 1 defa olmak üzere duyduğum bip sesleri az önce çok daha fazla çıkmaya başladı. Uzun gibi ve birden fazla ses geldi ve en sonunda PC kapandı. Biraz soğumasını bekleyip tekrar açtım ancak DC ve Opera'yi aynı anda çalıştırdıktan 2 dakika sonra aynı şekilde bip sesi çıkarıp kapandı. Daha yeni tekrardan açtım, şu an sadece DC çalışıyor ne ses geldi ne de PC kapandı. İnternetten bakmama rağmen bip sesinin ne ile alakalı olduğunu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun bip de bir kez mi çıkıyor yoksa hemen ardından bir kaç kez mi? Bir kaç kez ise kaç kez?

Uzun bip de bir kez mi çıkıyor yoksa hemen ardından bir kaç kez mi? Bir kaç kez ise kaç kez?
Dün ilk duyduğumda 2 3 kez bip sesi gelmişti ve daha çok kısa gibiydi. Ancak bugün konuyu açarken bahsettiğim kısımda 5 6 defadan fazla uzun bip sesi olduğunu fark ettim. Sonrasında da bilgisayarım kapandı zaten açtığımda da yine aynı şekilde 5 6 dan fazla bip sesi gelip yine kapandı.

Hocam bu nu buldum ama işinize yararmı bilemiyorum

Teşekkür ederim bunu kontrol ettim ancak bilgisayarım halihazırda çalışırken bip sesi duyuyorum ne yazık ki açılırken değil.

Dün ilk duyduğumda 2 3 kez bip sesi gelmişti ve daha çok kısa gibiydi. Ancak bugün konuyu açarken bahsettiğim kısımda 5 6 defadan fazla uzun bip sesi olduğunu fark ettim. Sonrasında da bilgisayarım kapandı zaten açtığımda da yine aynı şekilde 5 6 dan fazla bip sesi gelip yine kapandı.

Teşekkür ederim bunu kontrol ettim ancak bilgisayarım halihazırda çalışırken bip sesi duyuyorum ne yazık ki açılırken değil.
Hocam her anakartta bip sesleri farklı. Direkt Abra veya Monster'in genel bip sesi rehberini bulabilirsem oraya bakacağım.

Hocam bulamadım ama şöyle bir yazıyla karşılaştım.

1) 'ultimatebootcd' ISO dosyasını indir ve USB yazdır.
2) Ultimate Boot CD, işletim sisteminde sorun olan ya da hiç açılmayan bilgisayarınızdaki sorunları tanılamanızı ve yazılımsal sorunları onarmanızı sağlayacak onlarca program içeren ücretsiz bir uygulama paketidir. İndirdiğiniz ISO dosyasını bir CD'ye ya da USB flash belleğe yazdırdığınızda önyüklenebilir bir uygulama paketleri elde etmiş olursunuz.

Son düzenleme:
Hocam her anakartta bip sesleri farklı. Direkt Abra veya Monster'in genel bip sesi rehberini bulabilirsem oraya bakacağım.

Hocam bulamadım ama şöyle bir yazıyla karşılaştım.

1) 'ultimatebootcd' ISO dosyasını indir ve USB yazdır.
2) Ultimate Boot CD, işletim sisteminde sorun olan ya da hiç açılmayan bilgisayarınızdaki sorunları tanılamanızı ve yazılımsal sorunları onarmanızı sağlayacak onlarca program içeren ücretsiz bir uygulama paketidir. İndirdiğiniz ISO dosyasını bir CD'ye ya da USB flash belleğe yazdırdığınızda önyüklenebilir bir uygulama paketleri elde etmiş olursunuz.
Teşekkürler şimdi deneyeceğim belki bilgisayarımda halihazırda bulunan diğer sorunların çözülmesi için de işe yarar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı