Abra A5 v17.2 vs ASUS TUF dash F15

Bütçe
14500

Furkanunll

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, içinde RTX3050 olan bir laptop almak istiyorum. Bütçem en fazla 14500 TL. Aklımda iki seçenek var birincisi; Monster Abra A5 v17.2, i5 11400h, 8 GB RAM var ve 500 GB SSD. İkincisi; ASUS TUF dash F15 onda da i5 11300 var 8 RAM ve 1TB SSD var. Bu ikisi arasında kaldım fakat forumlarda okuduğma göre Monster'i hiç tavsiye etmemişler çok fazla ısınıyormuş sizce 11400h işlemcinin11300'den pek bir farkı var mıdır? Ya da başka bir laptop tavsiyeniz var mı?

Ben daha yeni bunu sipariş ettim. Bakalım nasıl olacak pişman edecek bir laptop a benzemiyor.

Dell markasını hiç araştırmadım sen araştırmışsındır parça kalitesi ve yorumları nasıl https://www.hepsiburada.com/dell-ga...gr556w85n-p-HBCV000012PSBD?magaza=Hepsiburada
belki bunuda düşünebilirim

Dell markasını hiç araştırmadım sen araştırmışsındır parça kalitesi ve yorumları nasıl
Kasa kalitesi beğeniliyor genel itibariyle. Ekrana gelince yenileme hızı, parlaklık, renk kalitesi olarak Lenovo daha iyi. Ben laptopu 144 Hz monitöre bağlayacağım için bana çokta fark etmiyor. Pil ömrü tarafında Dell daha iyiymiş. Bence Dell alacaksanız 16 gb ryzen 7 5800 lü olan modeli alın. Ryzen 5 li olan modeli de fena değildir ama Lenovo daha iyi gibi duruyor. Aşağıya link bıraktım Dell G15'in detaylı olarak özelliklerini görebilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı