Abra A5 v20.3.2 vs ROG STRIX G15

Bütçe
38.000

gobago

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Özellikle Adobe Premiere, After Effects programlarını kullanmak için laptopumu yenilemek istiyorum. 35-38k arasında bir bütçem var. Şu an aşağıdaki modelleri düşünüyorum;

Abra A5 v20.3.2

Monster Abra A5 V20.3.2
  • Intel® Raptor Lake Core™ i7-13700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.70GHZ P-CORE Max 5.00 GHZ; 45W
  • NVIDIA® GeForce® RTX4050 Max-Performance 6GB GDDR6 96-Bit DX12
  • 15,6" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
  • 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
  • 1TB SAMSUNG PM9B1 M.2 SSD PCIe 4.0 x4

ASUS ROG STRIX G15

Asus Rog Strix G15

İşlemci:AMD Ryzen™ 7 6800H Mobile Processor (8-core/16-thread, 20MB cache, up to 4.7 GHz max boost)
Ekran Kartı:NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Laptop GPU 4GB GDDR6 AMD Radeon™ Graphics
Ram: 64 GB
SSD: 2 TB

Bu iki laptoptan hangisini tercih etmeliyim sizce? RAM ve işlemciye daha çok önem veriyorum. Ekran kartı da çok kötü olsun istemiyorum ASUS markası Monster'dan daha iyi fakat donanım olarak Monster daha iyi gözüküyor. Özellikler bakımından çok Monster'ı tercih edecek kadar fark var mı? Sizce bu laptoplar öncelikle video-kurgu için nasıl?

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Özellikle Adobe Premiere, After Effects programlarını kullanmak için laptopumu yenilemek istiyorum. 35-38k arasında bir bütçem var. Şu an aşağıdaki modelleri düşünüyorum;

Abra A5 v20.3.2

Monster Abra A5 V20.3.2
ASUS ROG STRIX G15

Asus Rog Strix G15

Bu iki laptoptan hangisini tercih etmeliyim sizce? RAM ve işlemciye daha çok önem veriyorum. Ekran kartı da çok kötü olsun istemiyorum ASUS markası Monster'dan daha iyi fakat donanım olarak Monster daha iyi gözüküyor. Özellikler bakımından çok Monster'ı tercih edecek kadar fark var mı? Sizce bu laptoplar öncelikle video-kurgu için nasıl?
ROG üst segment, doğal olarak üst bütçelerde alınır. Monster kökten alınmaz.

Monster'ı gerçekten eledim sayılır şu an performans olarak i7 12700H işlemciye sahip olan Asus Tuf modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?

Asus Tuf

• 8 çekirdekli Amd ryzen 7 6800h Asus Rog Strix almak mı?
  • 14 çekirdekli İntel i7 Asus Tuf modeline yönelmek mi?
Rog Strix'in Tuf'a göre daha kaliteli olduğunu biliyorum ama işlemci tarafındaki fark Tuf'a yönelmemi gerektiriyor mu?

Monster'ı gerçekten eledim sayılır şu an performans olarak i7 12700H işlemciye sahip olan Asus Tuf modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?

Asus Tuf

Rog Strix'in Tuf'a göre daha kaliteli olduğunu biliyorum ama işlemci tarafındaki fark Tuf'a yönelmemi gerektiriyor mu?
F15 modelleri kazık, ROG'da giriş seviyesi bütçe de alınmaz.

Attıklarıma bak.

monster pişmanlık.
ROG üst segment, doğal olarak üst bütçelerde alınır. Monster kökten alınmaz.

Asus Tuf

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı