Kesinlikle Abra A5 V9.1 Nedeni zaten özelliklerde belli. Daha üstün ses sistemi ve daha güncel bir anakart çipseti. Abra V10 da sadece fazladan M2 portu var ancak ben onu değerlendireceğinizi düşünmüyorum zira fazlasıyla yeterli gibi. Özellikleri birebir karşılaştırırsanız farkına varırsınız hocam.
Kesinlikle Abra A5 V9.1 Nedeni zaten özelliklerde belli. Daha üstün ses sistemi ve daha güncel bir anakart çipseti. Abra V10 da sadece fazladan M2 portu var ancak ben onu değerlendireceğinizi düşünmüyorum zira fazlasıyla yeterli gibi. Özellikleri birebir karşılaştırırsanız farkına varırsınız hocam.
Teşekkür ederim.Bu dediğinizden yola çıkarak v9.1'in daha güçlü olduğu hesabına varıyorum,ayrıca fotoğraflarında görüldüğü üzere parmak izi okuyucusu sensörü dikkatimi çekiyor. Anakart, ses sistemi ve dış kasasından başka farkı yok değil mi? Bir de başka bir model daha buldum ama galiba satışta değil v9.2 modeli.Yazıdığına göre 1050ti kullanılıyor.
Teşekkür ederim.Bu dediğinizden yola çıkarak v9.1'in daha güçlü olduğu hesabına varıyorum,ayrıca fotoğraflarında görüldüğü üzere parmak izi okuyucusu sensörü dikkatimi çekiyor. Anakart, ses sistemi ve dış kasasından başka farkı yok değil mi?
V10 da 2 adet M2 portu bulunmakta özelliklerde yazdığı gibi. V9 da ise bu portun sayısı 1. Ancak M2 slotunu doldurmak zaten cep yakıyor çünkü SSD'ler pahalı. Parmak izi okuyucusu var bu güzel birşey. Daha güncel bir anakart çipseti kullanılmış. Daha iyi bir ses sistemi var. Onun dışında daha da yüksek bir WIFI alıcısı var. Ben olsam kesinlikle Abra A5 V9.1 alırdım.