Abra A5 V9.2 Oyunlarda Kapanma Sorunu

rasul1995

Kilopat
Katılım
29 Ekim 2017
Mesajlar
118
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim laptop i7 7700hq ve 1050 Ti ekran kartlı monster abra a5 v 9.2.
Ancak oyunlarda kapanıyor, bazen GPU %100 oluyor, masaüstüne sağ tıklama sırasında kasıyordu, kayıt defterinden dediğinizi sildim düzeldi. Pile tıklayınca bende diğerlerinden farklı olarak donma olmuyor.

Windows 10'u microsoftun kendi sitesinden indirdim. Ancak sorunun ne olduğunu tam anlayamadım. GTA 5 gfx hatası veriyor ve donuyor, bazen GFX hatası vermeden öylece donuyor, kapatıp yeniden başlatıyorum, dün oynarken ekran kartı devre dışı kalıp Intel'in kendi ekran kartına geçiş yapıyor, bildirim geliyor. Mafia 2 kendi kendine kapanıyor, çözümlerini bulamadım. World of tanks çalışıyor mesela acaba orjinal olmadığından mı oluyor? Anlamadım, benim 7 günlük iade hakkım kaldı, sorunu çözemedim halen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Piyango bileti al piyango vurmuş çok düşük sorun oranı vardı Monster'ın geçmiş olsun gene kendini imha eden Hamdi Pakman* amcnın ki ve Casper amcanın kilerden daha kaliteli...
*Kısaltması var...
 
Benim ekran kartı 1050 Ti ve işlemci i7 7700HQ. Benimki de çok donuyor. Acaba ekran kartı hatalı üretim yapılmış olabilir mi? Bazı 1050 Ti'ler yapmıyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Garip kaliteli gibi görünüyordu...

Ya aslında çok kaliteli ve hızlı. Beğendim ancak forumlarda okuduğuma göre bazı laptoplarda sağ tık yapınca donma oluyormuş. Bu problem düzeldi. Google Chrome'a ilk girişte siyah ekran oluyor. Hatta dün fare donuyordu. Driver yükledim düzeldi. Sorun yok gibi ama Mafia 3 oyunundan atıyor. Dün GTA5'te gfx d3d init hatası verdi ancak MSI Afterburner'den takip ettiğimde ısınma olmuyordu. Sonrasında GPU kullanımı %99'a çıktı ancak ısınma olmadı, aynı şekilde Mafia 3 oynarken CPU sıcaklığı 95 dereceye çıktı. Neden böyle olduğunu anlamadım. Laptopa dokundum ısı seviyesi çok normal halbuki.

Şimdi Monster'in günahını da almak istemiyorum, belki sorun Windows 10'da işlemci ve GPU driverlerindedir. Acaba birde Windows 10 03/17 sürümünü yükleyipte mi denesem? Emin Olamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı