Abra A7 v13.2.3 17.3 için soğutucu önerisi

El Chavo

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Samsung 8x2GB 3200MHZ
Ekran kartı
Nvidia GeForce RTX 3050 Ti
Anakart
Intel HM570 Chipset
İşlemci
I5 11400-H
Öncelikle merhaba, 7 Ay önce almış olduğum Monster Abra A7 v13.2.3 17.3 modeline sahip laptop cihazımı henüz herhangi bir bakıma göndermedim, yaklaşık 1 ay sonra göndermeyi planlıyorum ancak şu an için soğutucu almak istiyorum. 2 gün önce Zalman ZM-NS2000 modelli bir laptop soğutucu almıştım ve sadece 2 derece fark ettirdi, bugün iade edeceğim, onun yerine 5 fan ve RPM'i yüksek bir soğutucu almak istiyorum. Buna ek olarak, sizce bir adet laptop soğutucu ve bir adet laptop vakumlu soğutucusunu birlikte kullansam herhangi bir sorun olur mu? Laptop fanlarım ekran kartı tarafında 6500, işlemci tarafında 7500 RPM'de çalışıyor, çoğu vakumlu soğutucu da 5000RPM'in üstünde olmadığından, fanlara bir zarar vereceğini çok düşünmüyorum, acaba sizler soğutucu önerebilir misiniz?

Benim düşüncemde şöyle bir şey var, bu iki ürünü birleştirmeyi düşünüyorum:

Bu birleştirme sonucunda ortalama 10 derecelik bir düşüş bekliyorum ancak forumda şu soğutucu da önerilmiş:

Sizce ikili şekilde mi almalıyım, yoksa sadece triline modelini mi almalıyım? Siz de öneride bulunursanız, çok memnun kalırım.

Güncel sıcaklık değerlerimi de burada paylaşıyorum, sıcaklık değerlerinin hepsi yarım saatlik test sonucunda belirlenmiştir.

Red Dead Redemption 2 AVG-92 derece.

Grand Theft Auto V AVG-90 derece.

FIFA 22 AVG-93 derece.

Dying Light 2 AVG-95 derece.

Bunlara ek olarak işlemcimin Turbo Boost'unu kapattığımda meydana gelen sıcaklık değişimleri şu şekilde:

Red Dead Redemption 2 AVG-83 derece.

Grand Theft Auto V AVG-80 derece.

FIFA 22 AVG-85 derece.

Dying Light 2 AVG-84 derece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı