Abra A7 V14.3 Laptop Alınır mı?

Bütçe
20-25 Bin

Yeşil Gözlük

Zeptopat
Daha fazla  
Yazın çalışıp kazancımla yeni sıfırdan bilgisayar almayı düşünüyorum. Kasa için imkanım kısıtlı olduğu için mecbur laptop alacağım. İşlemci i7 olursa güzel olur. Çok güçlü bir şey istemiyorum temel oyunları oynatsın yeter. Bütçem 20-25 bin duruma göre 30a kadar çıkabilirim.

Biraz baktım Monster Abra A7 v14.3/v14.3.1 düşünüyorum. Bu iyi midir ya da alternatif başka laptop öneriniz var mı?

Kasa için imkanım kısıtlı derken? Bu bütçeye çok daha performanslı bir sistem alabilirsin de. Tongfang kasa bir ürün, kötü değil fakat o fiyata 3050 Ti alınmaz.

Yazın çalışıp kazancımla yeni sıfırdan bilgisayar almayı düşünüyorum. Kasa için imkanım kısıtlı olduğu için mecbur laptop alacağım. İşlemci i7 olursa güzel olur. Çok güçlü bir şey istemiyorum temel oyunları oynatsın yeter. Bütçem 20-25 bin duruma göre 30a kadar çıkabilirim.

Biraz baktım Monster Abra A7 v14.3/v14.3.1 düşünüyorum. Bu iyi midir ya da alternatif başka laptop öneriniz var mı?
Kasa için imkandan kasıtın taşımak, koymak ve alan vb. ise üstteki Acer güzel öneri fakat bu fiyatlara 165hz ips ekran ve güzel bir kasa alabilirsin.

Kasa için imkanım kısıtlı derken? Bu bütçeye çok daha performanslı bir sistem alabilirsin de. Tongfang kasa bir ürün, kötü değil fakat o fiyata 3050 Ti alınmaz.

Kasa için hem mekan hem diğer parçalar(monitör, klavye vs.) biraz sorunlu. Amd çok istemiyorum i7 olursa daha iyi olur.

30'a kadar çıkabilirsen 3050 hiç bakma, direk 3060 alırsın.

Artı -1 Eksi
Kasa için hem mekan hem diğer parçalar(monitör, klavye vs.) Biraz sorunlu. AMD çok istemiyorum i7 olursa daha iyi olur.

İlla i7 diyorsan bunu alıp RAM eklemen gerek, 30 civarına çıkıyorsan da 3070 versiyonu var.

Nitro'lar ile ilgili şikayetler var. Tavsiye etmem.

Tavsiyeni verip, tavsiye etmemeni gerektiren şikayetleri yazsan?

30'a kadar çıkabilirsen 3050 hiç bakma, direk 3060 alırsın.
30a kadar derken kastım 27 28 civarları ki dediğim gibi çok güçlü bişide istemiyorum.

İlla i7 diyorsan bunu alıp RAM eklemen gerek, 30 civarına çıkıyorsan da 3070 versiyonu var.

Tavsiyeni verip, tavsiye etmemeni gerektiren şikayetleri yazsan?
Daha düşük bi fiyata öneriniz var mı?

30a kadar derken kastım 27 28 civarları ki dediğim gibi çok güçlü bir şey de istemiyorum.

Daha düşük bir fiyata öneriniz var mı?

Daha düşük fiyat bandında 90-95W muxsuz daha kötü işlemcili 3060 modellere düşersin, bütçe artmiyorsa en azından 6800H Nitro'yu düşünebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı