Abra A7 V14.3 Laptop Alınır mı?

Bütçe
20-25 Bin

Yeşil Gözlük

Zeptopat
Daha fazla  
Yazın çalışıp kazancımla yeni sıfırdan bilgisayar almayı düşünüyorum. Kasa için imkanım kısıtlı olduğu için mecbur laptop alacağım. İşlemci i7 olursa güzel olur. Çok güçlü bir şey istemiyorum temel oyunları oynatsın yeter. Bütçem 20-25 bin duruma göre 30a kadar çıkabilirim.

Biraz baktım Monster Abra A7 v14.3/v14.3.1 düşünüyorum. Bu iyi midir ya da alternatif başka laptop öneriniz var mı?

İ7,RTX3060 Ve kaliteli bir kasa 24K Bütçeye biraz zor gibi. ben olsam o bütçeye İdeapad Gaming Tercih ederdim. Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K0TX AMD Ryzen 5 5600h 16 GB 512 GB 15.6" Fiyatı - Trendyol

sayfa sayfa şikayet var. Kalitesiz bir model.
Şikayet konusu her markada var. Kusursuz olamazlar.

Şikayetvar'ı göstermek komikmiş, oraya göre gidersen laptop almaman gerek. Her modelde sorun çıkabilir.
Sadece şikayetvar değil. Technopat'da da Acer nitro 5 alınır mı ? Konularında şikayetleri olan insanlara denk geliyorum.

Şikayet konusu her markada var. Kusursuz olamazlar.
Evet biliyorum. Nerdeyse her modelin bir eksisi var kusursuz değiller Özelllikle gaming Notebooklar. fakat Acer diğerlerine göre daha sıkıntılı gördüğüm kadarıyla.

Rtx 3050 ile 3050 ti max-p arasındaki güç farkı çok fazla var mı hocam?

Bunu alabilirsin bence parasına da değer, alınca da geride soru işareti kalmaz aklında.
Bütçeni arttırabiliyorsan tavsiye ederim Legion oldukça kaliteli bilgisayardır.

Bunu alabilirsin bence parasına da değer, alınca da geride soru işareti kalmaz aklında.
amd çok tercihim deil ayrıca fiyat konusundsda beni aşıyor

RTX 3050 ile 3050 Ti Max-P arasındaki güç farkı çok fazla var mı hocam?

İki modelde Max-P ise ortalama bu kadar fark olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

F15'in fiyatı güzel, eğer bütçeyi aşmayıp işlemci gücü yüksek model istiyorsan onu da tercih edebilirsin.

İki modelde Max-P ise ortalama bu kadar fark olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

F15'in fiyatı güzel, eğer bütçeyi aşmayıp işlemci gücü yüksek model istiyorsan onu da tercih edebilirsin.

F15 hoşuma gitti güzel ama yinede bir kaç model daha bakıcam önümde daha uzun bi süre var.

Termal konuda clevo kasa monster ile kapışır : D victus'ta i7 ve Ryzen 7'li modellerden uzak durun. oyunlarda 100 derecelerde geziyor. İğrenç bir soğutma sistemine sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı