Abra A7 V14.3 Laptop Alınır mı?

Bütçe
20-25 Bin

Yeşil Gözlük

Zeptopat
Daha fazla  
Yazın çalışıp kazancımla yeni sıfırdan bilgisayar almayı düşünüyorum. Kasa için imkanım kısıtlı olduğu için mecbur laptop alacağım. İşlemci i7 olursa güzel olur. Çok güçlü bir şey istemiyorum temel oyunları oynatsın yeter. Bütçem 20-25 bin duruma göre 30a kadar çıkabilirim.

Biraz baktım Monster Abra A7 v14.3/v14.3.1 düşünüyorum. Bu iyi midir ya da alternatif başka laptop öneriniz var mı?

Termal konuda Clevo kasa Monster ile kapışır: D Victus'ta i7 ve Ryzen 7'li modellerden uzak durun. Oyunlarda 100 derecelerde geziyor. İğrenç bir soğutma sistemine sahip.

R7'de kattığın için sadece örnek olarak atıyorum, nereye 100 derece oluyormuş? Intel modelleri gayet iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R7'de kattığın için sadece örnek olarak atıyorum, nereye 100 derece oluyormuş? Intel modelleri gayet iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
2:25 Bi bak derim. 101 derecelerde geziyor. Isınıyor mu ? Isınıyor 😀 Senle daha fazla tartışmayacağım.

Monster için söyleyebileceğiniz iyi veya kötü anlamda bişi var mı hocam
Monster Clevo kasa olmasa bile alınmaz . Monster yerine daha kaliteli markalara yönelin derim. Tuf F15 Kat kat daha iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı