Arkadaşlar merhaba, 2 ay önce Monster Abra V16.6 aldım. Intel i5 10. nesil, GTX 1650 Ti ve 8 GB RAM var. Hiçbir oyunda FPS sıkıntısı yaşamıyorum fakat LoL'de 90-100 FPS arası alıyorum. Bunun nedeni nedir?
Hocam merhaba bilgisayarımda ısınma sıkıntısı yok hiç yaşamadım her türlü oyunu oynarım fakat 70 dereceyi geçmez ısı kesinlikle. Ama ne yazık ki LoL de bu FPS değerleri canımı sıkıyor.
@EmirTasx hocam, dediğim gibi. Haricî monitöre veya televizyona bağlayıp kontrol edebilir misiniz? Ya da aynı donanıma sahip çift kanal RAM'i olan birisi de değerleri kontrol edebilir mi?
@EmirTasx hocam, dediğim gibi. Haricî monitöre veya televizyona bağlayıp kontrol edebilir misiniz? Ya da aynı donanıma sahip çift kanal RAM'i olan birisi de değerleri kontrol edebilir mi?
Arkadaş kendiside söylüyor zaten. Diğer oyunlar normal sadece LoL'de sıkıntı var. Herkeste aynı şu an sorun. Riot Games'in işi bu.
Edit: Şu an düzeldi 220 FPS tekrar kontrol eder misiniz?
Edit 2: Dakika 3 civarında FPS 100 civarlarına indi.
Ondan da olabilir, olmayabilir. İşlemci tabanlı oyunlarda, MUX olmayan cihazlarda düşük FPS olması normaldir. Benim dediğim yöntemde HDMI portu NVIDIA ekran kartına bağlıysa FPS'i büyük ihtimalle artacaktır.