Abu Dhabi'ye çalışmak için gitmek mantıklı mı?

Kaanlyn

Hectopat
Daha fazla  
Babam calismak icin abu dhabiye gidecek. Benim de onunla birlikte gitmemi istiyor yani babam ile orada calisacagim. Sizce gitmeli miyim?

Yok hocam gitmeyin. Hatta benim Samsun'da bildiğim bir restoran var isterseniz sizi oraya garson olarak sokabilirim. Hocam dalga mı geçiyorsunuz? Kaçın gidin kurtulun.

Daha detaylı bilgi verirsen mantıklı yorumlar yapabiliriz. Burada okuyor musun? Yaşın kaç? Herhangi bir zanaatın var mı? Orada ne iş yapacaksın?

En önemlisi kendin bunu istiyor musun?

Çok sıcak dayanabileceğini düşünüyorsan git bir de yabancı dil gerekiyor.

Nem'e dayanırım diyorsanız kesinlikle. Bir de üstteki arkadaşın dediği gibi yabancı dil lazım.

Neme dayanabilirim diye dusunuyorum.

Daha detaylı bilgi verirsen mantıklı yorumlar yapabiliriz. Burada okuyor musun? Yaşın kaç? Herhangi bir zanaatın var mı? Orada ne iş yapacaksın?

En önemlisi kendin bunu istiyor musun?

Universite tercihlerimi yaptim ama tam istedigim yerin gelecegini dusunmuyorum. Yasim 17. Yeni acilan luks bir restoranda garson olarak calisacagim. Istiyorum ama orada cok yalniz olurum diye kaygilaniyorum sonucta tum arkadaslarim burada.

Çok sıcak dayanabileceğini düşünüyorsan git bir de yabancı dil gerekiyor.

Dil bolumunde okudugum icin İngilizcem iyi.

Peki maaş ne kadar?

Kaygılanman normal ama merak etme orada da arkadaşların olur. Paranı kazanıp, dilini geliştirirsin. Döndüğünde tekrar sınava girer istersen üniye devam edersin. Bence mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…