AC 1 hâlâ alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Steam indirimlerinde AC 1 ve AC 2 aynı fiyatta. Normalde 2'yi alacaktım, hikâye ve oynanış açısından en çok beğenilen oyun olduğu için. Fakat bir yandan da seri olarak oynamak istiyorum tam olarak sonuna kadar gelemesem de. (Origins ve Odyssey'den bahsediyorum.) Ne yapmamı önerirsiniz, yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İngilizceniz çok iyi değilse almayın çünkü altyazı yok oyunda. İyiyse almamanız için bir sebep yok. Ben korsan olarak oynamıştım ama altyazı olmadığı için ve grafikler yüzünden dayanamayıp silmiştim.

Oyunu pek oynamadım ama benim hedeflerim arasında oyunun kutulu versiyonunu almak var. Oynamak için aceleniz yoksa ve benim gibi oyunların kutularına da sahip olmak istiyorsanız kutulu versiyonlarını alın derim bütçeniz elveriyorsa tabi.

Tüm seriyi defalarca bitirmiş biri olarak( brotherhood'u 8, ac2yi 5 defa vs.) ac1'i sırf hikayesi yalnızca bir defa bitirdim yıllar önce. Sonra hiç tekrar oynama isteği gelmedi. Defalarca oynanabilecek bi oyun değil kısacası.

Assassin'lerin yüzkarası Altair... İngilizceniz var ise alın hikayeye bakın derim ama çok şey beklememek gerek. Dolu bir oyun değil şahsen ben bitirmek için oynadım. İlk 2 saat eğlenceliydi sonra sıktı. Ana karakterimiz Altair ise tam bir engelli. Binadan atlamaz, kılıç çekemez, yerden kalkmaz. Bak yine sinirlendim.

İlk oyun hakkımda aşırı bilgim yok fakat neden alınmasın, aslında benim en çok ikinci oyundan itibaren seriye karşı sevgim arttı. İkinci oyun süperdi. Kutulu satın almıştım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı