DLC öylr bir yapılmış ki kesinlikle ana hikayeden daha etkileyici ve keşke oyun direk bu kalitede çıksaymış dedirtiyor. Ancak bug rahatsız edici seviyede olmasa da halen var, özellikle oto pilot özelliğine güncelleme getirmişlerde eskisinden beter oldu. Arabanızı çağırdığınızda bir anda trafikte arabalar sağa sola uçuşabiliyor ve kaos çıkıyor. Daha dün görevde silahlı araç ile bir anda havaya uçarken kendimi buldum. Fakat yine de keyif veriyor, özellikle GTA'nın aksine görevlerde serbestlik sunması oyunu her bitirişinizde farklı bir deneyim sunuyor.
Hocam gelen güncellemeler, yetenek ağaçının tamamen değişmesi ile emin olun çok farklı hissettiriyor. 2023 başında ilk kez oynamıştım DLC öncesi, şu an başka bir oyun oynuyormuşsunuz gibi.

Aynısını yaşıyorum. Hatta şimdi o kadar yine baştan başlayıp öğretileri tekrar yapmak falan çok sıkıcı gelecek diye korkuyorum. Halbuki oyun mis gibi gerçekten.
Hocam gelen güncellemeler, yetenek ağaçının tamamen değişmesi ile emin olun çok farklı hissettiriyor. 2023 başında ilk kez oynamıştım DLC öncesi, şu an başka bir oyun oynuyormuşsunuz gibi.