AC: Brotherhood Oynarken Görüntü Titremesi

Çağdaş Çağ

Hectopat
Katılım
11 Temmuz 2013
Mesajlar
339
Yer
Dünyanın Başkenti İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İktisatçı
Arkadaşlar merhaba,

AC:Brotherhood oyununu oynarken görüntüde titreme oluyor. Ayarları en düşüğe de alsam sonuç aynı oldu. Sonra The Walking Dead oyununu açtım. Görüntüde bir problem yoktu. Problem olsa iki oyunda da olmaz mıydı? Şu an Hitman:Absolution indiriyorum. Onda da deneyeceğim. Neden olmuş olabilir?
 
Monitör ile alakalı dostum benQ monitörünü incelerken görmüştüm.

Bu şekilde bir şey mi ?

2 (1).jpg
 
Kusuruma bakmayın arkadaşlar. 1 günlük ceza almışım. Cevap veremedim. Dün Hitman:Absolution oyununu son derece iyi bir sekilde oynadim. Fakat nedense Brotherhood da ayni degildi. Acaba oyunun eskiliginden mi kaynaklaniyor.

Arkadaslar problem şu; oyunu oynarken arkadaki görüntüler (duvarlar, yapilar) hem titriyor hem de böyle saliseler icinde yok olup geri geliyor, yok olup geri geliyor.

@exclusive07 sizin dediginiz gibi degil. Adamin normal oyunda oldugunu düsünün. Arkadaki agaclar kaybolup geri geliyor. Ama bu islem saliseler icinde oluyor.

Bugün Tomb Raider oyununu da deneyecegim. Ayrica sorunuma dair video da bulmaya calisacagim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı