AC Cylon Mini modifiye projesi

Makaleler
24
Arkadaşlar merhaba. Aerocool Cylon Mini kasamı modlamayı düşünüyorum. Şunları yapacağım, sizin de bana yapmamı tavsiye ettiğiniz bir modifikasyon var mı?
  • Folyo kaplama
  • Pleksiye Colormatic film
  • PSU Bölmesi
  • Kablo bölümlerine U çıta
  • Velcro ile kablo yönetimi
  • Adreslenebilir RGB fanlar ve şerit (ön paneli de kontrolcüye bağlayacağım)
  • Dahili fan kontrolcü
  • Güç kaynağına makaron sleeve
  • Güç kaynağına ve SSD'ye özel etiket
  • Ekran kartına ve CPU soğutucusuna backplate
  • Kasa üstü tablet (Bunu ikinci el One M9-iPhone 6-Galaxy S6-Z5 Compact gibi ikinci el ucuz bir telefon alarak yapacağım, AMD Link ve Afterburner ile Wifi üzerinden anlık OC için kullanacağım.)
Kasanın şu anki görüntüsü:
Screenshot_20191102-091546_Gallery.jpg
Screenshot_20191102-091604_Gallery.jpg

Hepsini yapmak gerekli mi zevk meselesi ama bence içeriye el atmadan önce kasayı daha ferah bir hale getirmek için beyaz renge dönüştürebilirsin.
İçi beyaz, dışı siyah kadife çok iyi durabilir. Perçinleri söküp boyayı boya sökücüyle söküp astar atıp sprey boyayla ya da oto boyasıyla boyadıktan sonra mat vernik atarım. Oto boyasında seçeneğim daha çok olur, biraz paraya kıyıp sedefli beyaz bile çektirebilirim. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim, bunu hiç düşünmemiştim içini de boyamaya karar verdim.

Daha önce bir konuda yazmıştım, röntgen filmini çamaşır suyuna koyun, tatlı bir lacivert oluyor. Hem çok şık hem hava akış kanalı olur. Bir de bulursanız eski CCFL çubuk. Yalnız aynı anda kırmızı ve mavi takınca pavyon gibi oluyor. Rahmetli Enermax Chakra'mda yapmıştım. :)

Bir ara Sunbeam Rhebous Extreme fan kontrolcü vardı, ışıl ışıl. Şimdi fan kontrolcüye gerek kalmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı