AC Mirage PC özellikleri açıklandı: Intel CPU ve GPU'lar için tasarlandı, FSR, DLSS yok, XeSS var

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Yayınladıkları fragmana göre Intel işbirliği ile Intel işlemciler ve Intel Arc ekran kartları için tasarlanmış oyun.

4K 60 FPS, HDR destekleyecek.

Görünen o ki sadece Intel XeSS olacak, DLSS ve FSR olmayacak.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayınladıkları fragmana göre Intel iş birliği ile Intel işlemciler ve Intel Arc ekran kartları için tasarlanmış oyun.

4K 60 FPS, HDR destekleyecek.

Görünen o ki sadece Intel XeSS olacak, DLSS ve FSR olmayacak.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DLSS ve FSR için mod gelir hızlıca herhalde.

Nedeni muhtemelen Intel ile ortaklık yapmalarından kaynaklanıyor.

Belki sonradan FSR ve DLSS gelir. Şu anlık FSR ve DLSS var dememişler ve internette de FSR ve DLSS yok yazıyor ama bu sonsuza dek gelmeyecek demek değil. Starfield bize bunu gösterdi.

Ubisoft yine bir şeyler deniyor. Bundan önceki oyunlar da güya sadece AMD optimizeliydi.
Gerçekten öyleydi bu arada. Mesela AC Valhalla ve Far Cry 6 sadece FSR 1.0 destekliyor(Madem ortaklık yapıyorsun bari FSR 2 getir değil mi?) ve AMD ekran kartlarında daha iyi performans veriyordu. RX 6600 ile 3060TI'ın kapıştığı nadir oyunlardan sayılır. Hatta Far Cry 6'nın kullandığı Ray Tracing AMD ekran kartlarında performansı o kadar düşürmüyordu. Yani RT'yi bile AMD odaklı yapmışlardı. Şimdi de Intel'e geçmişler.

Eski AC oyunlarından eser kalmamış yeni AC oyunlarından odyses, Valhalla, Origins oynamıştım ve hepsine 10 saatten fazla katlanamadım her zaman umarım eski AC oyunları gibidir gibi bir ümitle aldığım bu oyunlar kütüphane de boş boş duruyor Ubisoft'tan zaten nefret ediyorum bir de DLSS ve FSR getirmiyor ne yazar ki zaten oyunlarını oynayan kalmadı 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı