AC Odyssey drop sorunu

Msi afterburner programını indirin . İzleme ekranında gpu sıcaklığı gpu saat hızı gpu kullanımı cpu sıcaklığı cpu saat hızı cpu kullanımı ve fps değerlerini açın. Büyük ihtimalle sorunun neden olduğunu anlarsınız.

Oyunu seviyorum fakat drop yemekten delirmek üzereyim. Vega 64 kartıyla sorunsuz oynarken ara sıra drop yerken şimdi RX 5600XT kartıyla durmadan drop yiyorum. Sorunun çözümü var mıdır acaba?

Bende de bu drop sorunu şu şekildeydi. Drop yediğim zaman ses falan geliyordu ama görüntü donuktu. Böyle oynayamam deyip saldım oyunu sevmeme rağmen. İşlemciyi çok zorluyor benim sorunum işlemcim yüzünden. Belki sizinde ondandır.

Oyunu seviyorum fakat drop yemekten delirmek üzereyim. Vega 64 kartıyla sorunsuz oynarken ara sıra drop yerken şimdi RX 5600XT kartıyla durmadan drop yiyorum. Sorunun çözümü var mıdır acaba?
Droptan kastınız sürekli FPS düşüp yükselmesi mi ? Eğer öyleyse o sorun bende de vardı 3 ay öyle oynadım en son yok olmayacak deyip Steam kütüphanesinden oyunu sil yaptım. 3-4 saniyede bir FPS 20 lere kadar düşüp çıkıyordu.

Sorunum şu oyun ekran kartımı %100 olarak kullanmıyor 50 FPS diyor yürüyorum tak 20 30 FPS düşüyor ekran kartı kullanımı da düşüyor çıkıyor yani sabit oran değil eskiden Vega 64 kartıyla dropsuz oynuyordum.

Sebebi ise oyunun son güncellenmiş hali Vega 64 kartına biraz daha düzenli olarak çalışmasından kaynaklı olduğu için şimdi ekran kartı değişince başa döndü her şey droplar uçuyor sadece bu oyun böyle.

Sorunum şu oyun ekran kartımı %100 olarak kullanmıyor 50 FPS diyor yürüyorum tak 20 30 FPS düşüyor ekran kartı kullanımı da düşüyor çıkıyor yani sabit oran değil eskiden Vega 64 kartıyla dropsuz oynuyordum.

Sebebi ise oyunun son güncellenmiş hali Vega 64 kartına biraz daha düzenli olarak çalışmasından kaynaklı olduğu için şimdi ekran kartı değişince başa döndü her şey droplar uçuyor sadece bu oyun böyle.
İşlemci sıcaklığı ve kullanımına bak eğer yüksekse fps kildi koy.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı