AC Odyssey mi Far Cry 4 mü?

Sevsigim oyunlari iade ettim. Odyssey'i bedava alicak durumum var su an. DLC'lerin hangisi almaya deger? Yoksa direk season Pass mi alayim. 2 oyun daha veriyor tum DLC'ler var ve 90 TL. Hic AC oynamadim. AC 3 ve liberation oyunlarinin Remastered versiyonlari geliyor. O oyunlar nasil?

AC Odyssey'i Season Pass ile birlikte alın. 56 saatte ana hikâyeyi bitirdim (DLC'siz.) Hâlâ eksiklerim var. Onları tamamlamamla beraber 70 saati bulacaktır. Haritada her yeri gezip, her noktayı ele geçireceğim. Odyssey'i kesinlikle tavsiye ederim. Season Pass ile oynarsanız sizin faydanıza.

Sevsigim oyunlari iade ettim. Odyssey'i bedava alicak durumum var su an. DLC'lerin hangisi almaya deger? Yoksa direk season Pass mi alayim. 2 oyun daha veriyor tum DLC'ler var ve 90 TL. Hic AC oynamadim. AC 3 ve liberation oyunlarinin Remastered versiyonlari geliyor. O oyunlar nasil?
Odyssey'den önce en son Brotherhood ya da AC3 oynadım :) o yüzden direkt alabilirsin. Lore zaten çok ilgi çekici değil (en azından bana göre. senin ilgini çekerse önceki oyunlarda ana hikaye örgüsü nedir Youtube'da tonla video mevcut öğrenebilirsin). Season Pass almanı öneririm DLC'ler de baya oynanış süresi veriyor.

Season Pass ile Ezio serisinde ve Black Flag'de olan "Tanrılar" muhabbetini açıklıyor, sonunda. Alınır mı, kendi kararın. Steam'den alacaksan önce ana oyunu al, sonra Season Pass'i al. Epic'ten de öyle yaptığında 34₺ mi ne kâr elde ediyorsun. Season Pass'i sonbahar indirimlerinde alabilirsin Epic'ten. Yalnız Season Pass'i oyunu hangi platformdan aldıysan oradan almak zorundasın.

Steam uzerinden alacağım. Daha once hic AC oynamadim. Ama su an Origins ve Odyssey arasinda kaldim.
Origins'in hikayesi daha guzel geldi gameplaylerine bakinca misir temasi cok guzel islenmis. Far Cry serisini sevdiren psikopatligi sezdim biraz (bicakli maskeyi adamin suratina gecirmesi)
Oteki taraftan Odyssey'nin bir oyun olarak daha gelismis oldugunu okudum her yerde. Yan gorevler olsun, yetenek sistemi olsun, arenadir, gemi savaslaridir oyun disinda yapilan aktivitenin fazla olmasi hosuma gitti.
Valhala eger ikisinde sevdigim yanlari bulusturacaksa bekleyebilirim ama bilemiyorum. Boyle bir oyun biliyorsaniz da onerebilirsiniz.

Steam uzerinden alacağım. Daha once hic AC oynamadim. Ama su an Origins ve Odyssey arasinda kaldim.
Origins'in hikayesi daha guzel geldi gameplaylerine bakinca misir temasi cok guzel islenmis. Far Cry serisini sevdiren psikopatligi sezdim biraz (bicakli maskeyi adamin suratina gecirmesi)
Oteki taraftan Odyssey'nin bir oyun olarak daha gelismis oldugunu okudum her yerde. Yan gorevler olsun, yetenek sistemi olsun, arenadir, gemi savaslaridir oyun disinda yapilan aktivitenin fazla olmasi hosuma gitti.
Valhala eger ikisinde sevdigim yanlari bulusturacaksa bekleyebilirim ama bilemiyorum. Boyle bir oyun biliyorsaniz da onerebilirsiniz.
Hocam gönül rahatlığı ile Odyssey alabilirsiniz. Far Cry 5'i boşverin en iyisi. Origins için de şunu diyeyim. Ben de Odyssey Season Pass ile Origins Gold Edition arasında kaldım. Daha uzun bir oyun deneyimi yaşamak istediğim için Origins Gold Edition tercih ettim. Odyssey'in ana hikâyesini bugün bitirdim. 52 saat oynamışım. Yan görevler, fethedilmesi gereken bölgeler, haritada hiç geçmediğim yerler vs bir sürü eksiğim var. 75 saate yakın deneyim sunuyor. Oyun için sadece 1 kez level konusunda tıkandım. Ondan sonra hep en az 2 level üstündeydim NPC'lerin. Origins'i de bugün indirdim. Grafik ve oynanış olarak Odyssey daha iyi. Hikâye olarak Origins Odyssey'den sonra geçiyor. Origins'e Odyssey'den sonra alışıp başlayabilirsiniz. Gönül rahatlığıyla Odyssey alabilirsiniz. Tek sıkıntısı oyun fazla renkli. Buna da sıkıntı derseniz.

Bana sorarsan Origin çok sıkıcı bir oyun. Yan görevler sürekli git şuradan şunu al, şu adamı kurtar vs şeklinde. Sürekli tekrar ediyor. Odyssey'in yan görevlerinin sunumu Origin'e göre daha başarılı. AC'den umudum olmamasına rağmen Odyssey, Valhalla için baya yükseltti beni.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı